Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Mah teater na "pohodu"

Po izjemni obiskanosti in uspešno izvedenih predstavah v mesecu decembru je gledališka ekipa Mah Teatra gostovala v sosednjih občinah. V začetku januarja so najprej uprizorili ponovitev predstave na Logu, kasneje pa  še v Bevkah, na Brezovici in v Zalogu.

Prva predstava v gosteh v Kulturnem domu Bevke je bila organizirana v rekordno kratkem času. Obisk predstave nad pričakovanji, Mahovci pa ponosni, da je za njimi prvo uspešno gostovanje.  

Že teden dni kasneje so se predstavili v dvorani gasilskega doma na Brezovici, kjer so nastopali na majhnem, a prijetnem odru pred izjemnimi gledalci. Predstavo sta obiskali selektorici za Linhartovo srečanje, zadolženi za kritiko igranja. Veselilo jih je, da so bili deležni pozitivne kritike.

Januarska gostovanja so zaključili v večnamenski dvorani v Centru Zalog. Kljub težavam z lučmi in reflektorji, je bil nastop izpeljan brezhibno.  

Mah Teater je tako v januarju uspešno izvedel 4 predstave. Ekipa se je prvič srečala z različnimi izzivi terenskega dela, kot je transport, postavitev odra, (pre)majhnim in (pre)velikim odrom, tehnične pomanjkljivosti in ostalo. Kljub vsem manjšim težavam ansambel ni zgubil dobre volje in naboja ter pozitivne energije. Nasprotno!

Gledališka skupina Mah Teater ima napovedana dodatna gostovanja v prihodnjih dveh mesecih, prav tako pa bodo še zadnjič z igro Trije vaški svetniki nastopili v domačem kraju, 8. marca, za DAN ŽENA, v šolskih prostorih, kamor ste vabljeni tudi vsi tisti, ki do sedaj še niste uspeli videti njihove predstave.  

 

KUD Kosec

 

 

Oglejte si tudi