Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Zmenki na ona-on.com v 2023 + nasvet za iskanje partnerja v 2024

Kako smo spletno aplikacijo za zmenke ona-on.com uporabljali v letu 2023 & katere letošnje novosti pomagajo samskim do pravega partnerja še hitreje?
Kar 2.614 uporabnikov nam je letos pomahalo v slovo, kar si štejemo v posebno čast - to pomeni kar 1.307 novih parov, ki so ljubezen našli na ona-on.com!


V 2023 štejemo več kot 32.700 novo registriranih profilov, kar pomeni toliko novih uporabnikov, ki si želijo spoznati pravega partnerja. Uporabniki pa so bili letos zelo aktivni - več kot 25 milijonkrat so si ogledovali profile ter skupno naložili več ko 92.600 fotk in nanje pustili več kot 76.600 komentarjev.


Uporabniki so poslali skupno več kot 10 milijonov sporočil in opravili več kot 3.900 minut Avdio Video Zmenkov (klicev prek ona-on.com).


Iskrice so švigale v vse smeri, saj so uporabniki poslali več kot milijon vprašanj za šanse GO? in se več kot milijon in polkrat dodali med simpatije


Da so uporabniki pridno uporabljali ona-on.com, priča tudi število prejetih Cekinčkov - uporabniki so jih skupno od uvedbe prejeli več kot 4 milijone! Kaj lahko počneš s Cekinčki, preberi malo nižje.

Številne novosti samskim pomagajo do partnerja še hitreje

Leto 2023 je bilo zelo produktivno. Poleg zavidljivih številk uporabe, smo letos predstavili številne novosti, ki samskim pomaga pri uporabi in pri iskanju pravega partnerja. Zdaj lahko pravo ljubezen najdejo še hitreje z naslednjimi storitvami:


Ona-on Priporočila: Na podlagi algoritma dobiš primerne kandidate zate kar med sporočila, na tebi pa je, da stopiš v akcijo.

Cekinčki: Z aktivnostjo pridobiš Cekinčke, ki jih zamenjaš za izpostavitev profila, pošiljaš pa lahko tudi super kjut animirana vabila na zmenke. Izstopi iz množice in si povečaj možnosti, da spoznaš pravo simpatijo.

Uvodno sporočilo & spoznavni avtopilot: Nič več zamudnega pisanja sporočil - lahko si nastaviš prvo sporočilo. Ko to imaš, vključiš Spoznavnega avtopilota, ki s tvojo simpatijo samodejno izmenja uvodno sporočilo. Kako deluje, preberi na ona-on.com.

Kupid: Popolnoma nova storitev, ki skoraj namesto tebe poišče pravo simpatijo! Kaj moraš narediti, da bo Kupid delal zate? Registriraj se na ona-on.com in preveri. Da bo začetek lažji, ti podarjamo 1 dan brezplačne uporabe. 

Najbolj zaželena uporabnika v 2023 sta …

Med moškimi je najbolj priljubljena 38-letna rjavooka blondinka, ki prihaja iz Celja in obožuje šport. Všeč ji je športanje v naravi, rada vrtnari, zanimajo pa jo tudi moda, lepota, fotografiranje in avtomobili. Naloženih ima 7 privlačnih fotografij, ki jo prikazujejo na njenih športnih podvigih. Na ona-on.com si želi najti prijatelja za skupna doživetja.


Ženskam je bil letos najbolj všeč 70-letni sivook šarmantni moški, ki rad potuje, preizkuša hrano in pijačo, tudi v lastni kuhinji, veseli pa ga še obisk koncertov, poslušanje glasbe ter pohodništvo v naravi. Naloženi ima dve fotki, kjer je sproščen in nasmejan. Želi si partnerko, ki bo iskrena in prijazna, z njo pa želi deliti prosti čas in hobije.

Bonus: Nasvet za iskanje partnerja v 2024

Če si med tistimi, ki še iščejo pravo ljubezen, naj ti podamo en nasvet. Pri iskanju partnerja v 2024 je pomembno ohraniti odprtost in iskrenost.

Uporabljaj ona-on.com (tako kot vsi pari, ki so se našli prav tam), kjer lahko spoznavaš ljudi s podobnimi interesi. Tam poišči uporabnike, ki se ujemajo s tvojimi vrednotami in življenjskim slogom ter jim piši.

Zdaj lahko izkoristiš posebno praznično akcijo -ob registraciji ti podarjamo 1 dan brezplačne uporabe. Izkoristi TUKAJ. Srečno pri iskanju!


Oglejte si tudi