Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Začenja se 25. SOF

Portorož, 7. april - Danes se v Portorožu začenja 25. Slovenski oglaševalski festival (SOF). Odvil se bo v znamenju dobrih zgodb, tako s strani tekmovalnih del kot govorcev. V tekmovalni program festivala je prijavljenih več kot 300 del, udeležence SOF-a pa čaka 38 govorcev, več kot 20 predavanj, delavnic, okroglih miz in ostalih dogodkov. Vrhunca obeh večerov bosta podelitev priznanj oziroma nagrad.
Odlični govorci

V osrčju Portoroža se danes začenja jubilejni 25. SOF, na katerem se bodo zbrali predstavniki slovenske komunikacijske stroke. Festival prinaša pester dvodnevni program, na katerem bodo nastopili vrhunski predavatelji iz Slovenije in tujine. Med njimi so Richard Barnett, Rok Predin, Branimir Brkljač, Anže Jereb, Raphael Stix, Slavimir Stojanović, Patrick Kampmann, najboljši slovenski boksar Dejan Zavec in številni drugi.

»Pripravili smo nadvse zanimiv program, ki bo zadovoljil še tako zahtevne obiskovalce. Imamo dobre govorce, dobre zgodbe, dobra dela in prepričana sem, da nas čakata tudi dva dobra dneva. Vesela sem, da se je festival začel in da lahko skupaj napišemo še eno njegovo novo poglavje,« je ob začetku festivala dejala predsednica 25. SOF-a Dolores Podbevšek Plemeniti.

Družabno dogajanje

V dveh dneh bo festival ponudil izjemne zgodbe, ki so in bodo preživele. Poleg zanimivih predavanj udeležence festivala čaka tudi pestro družabno dogajanje. Današnji dan se bo zaključil s podelitvijo Srebrnih priznanj in večerno zabavo s skupino Hamo & Tribute 2 Love. Vrhunec festivala bo jutri zvečer, ko se bo odvila Zlata noč s podelitvijo zlatih priznanj in velikih nagrad, razglasitvijo najboljših mladih kreativcev in podelitvijo naziva najuspešnejše Znamke leta in Agencije leta 2015. Za dobre ritme pa bosta poskrbela člana energičnega avdio-vizualnega dua Diskobajagi iz Sarajeva Brano Jakubović in Vedran Mujagić, sicer tudi člana legendarne skupine Dubioza Kolektiv.  

Oglejte si tudi