Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

VIDEO: Kako se končajo spletne zmenkarije Urške in Nipke-ja?

Raper Nipke predstavlja nov videospot za svoj singel "Internet Girl"
Nipke v svojem novem videospotu za singel “Internet Girl” predstavlja svojo izkušnjo s spoznavanjem prek spleta.

Zgodba razkriva, kako lahko v dobi interneta in spletne komunikacije ustvarimo odnos, v katerem fantaziramo o drugi osebi in iščemo svoje ideale v upanju, da najdemo sorodno dušo.

V svojih komadih večinoma govorim o sebi in svojih izkušnjah in to je ena od teh izkušenj, kjer so bili impulzi tako močni, da so se morali preliti na papir,” o nastanku Internet Girl pripoveduje Nipke in dodaja, da lahko poslušalci in gledalci od videospota pričakujejo “romantično, čutno zgodbo, s katero se lahko poistoveti marsikdo”.

Zasebni stiki na ona-on.com: Urška začarala Nipke-ja

Nipke in Urška se spoznata na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 samskih.

V tistem trenutku oba sveže samska, s prvim sporočilom pa sta začela graditi spletno romanco. Kako je njuna romanca potekala, si oglej v spodnjem videospotu.

Kako pa se njuna zgodba konča?

Kaj misliš, kako so se njune spletne zmenkarije končale? Sta se le dobila in razvila svoje spletno spoznavanje v resno zvezo ali se je vsak poskus, da bi se dogovorila za zmenek, končal drugače kot pričakovano?

Na največji FB strani za samske VSI KI STE SAMSKI več kot 73.000 samskih razpravlja o tem, kako naj se njuna zgodba razplete. Pridruži se jim in soustvari drugi del zgodbe.

Deli svoje mnenje na VSI KI STE SAMSKI!

 

Nipke bo s pomočjo tvojega in ostalih odgovorov posnel nov singel “Internet Girl 2″, v katerem bo predstavil, kako se je spletna zgodba z Urško nadaljevala. Zato na VSI KI STE SAMSKI hitro povej, kakšen je konec zgodbe :) .

Soustvari nadaljevanje spletne zgodbe Urške in Nipke-ja!

Oglejte si tudi