Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

ŠTUDIJ STROJNIŠTVA NA FAKULTETI ZA INDUSTRIJSKI INŽENIRING NOVO MESTO

Interes za študij na Fakulteti za industrijski inženiring Novo mesto se vsako leto povečuje. Uspeh mlade fakultete je odraz dobrega dela predavateljev in raziskovalcev, na študenta osredotočenega študija, tesne povezanosti z industrijo ter vpetosti v mednarodno okolje.

 

Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto (FINI) izvaja naslednje akreditirane študijske programe: visokošolski strokovni (VS) in univerzitetni (UN) študijski program Inženiring in vozila ter magistrski (MAG) in doktorski (DR) študijski program Inženiring in avtomobilska industrija. Diplomant fakultete pridobi strokovni naziv diplomirani inženir strojništva oz. magister inženir strojništva oz. znanstveni naziv doktor znanosti.  

 

Na fakulteti sledimo potrebam trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti gospodarstva. Študentom posredujemo najnovejša tehnična, tehnološka in interdisciplinarna znanja, uporabna za vsa področja procesne industrije. Smo dobitniki srebrnih priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine.

 

Zakaj bi se vpisali na našo fakulteto?

 

V Sloveniji, EU in globalno je prisotna zelo visoka stopnja zaposljivosti diplomantov na področju strojništva.

 

Je edina fakulteta v Sloveniji, ki poleg izrednega študija v klasični obliki izvaja študij strojništva na daljavo v kombinirani obliki. Študenti v domačem okolju razvijajo svoje ustvarjalne in poslovne ideje, imajo možnosti za osebni in poklicni razvoj (e-učilnica, multimedijska gradiva, posneta predavanja, izpiti na daljavo). Tudi stroški študija so v domačem okolju nižji.

 

Smo nosilci Erasmus+ univerzitetne listine in študentom omogočamo mednarodno izmenjavo za prakso in študij.

                   

Kandidatom za vpis individualno svetujemo glede na njihovo že doseženo izobrazbo.

Vabimo vas na INFORMATIVNA DNEVA, ki bosta na sedežu fakultete: 6. 9. 2018 in 13. 9. 2018 ob 16. uri

 

Oglejte si tudi