Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Telovadke več kot uspešne

V Novem Mestu, mestu Velikega Leona Štuklja so pretekli vikend gostili gimnastično elito. Gimnastično društvo Novo Mesto je, z odlično organizacijo Državnega prvenstva 2018 v športni gimnastiki, vsem nam, ljubiteljem, simpatizerjem in prijateljem tega čudovitega športa, ponudilo čudovito dvo dnevno gimnastično poslastico.

Telovadke Gimnastičnega društva Zelena jama so še enkrat pokazale in prikazale, da posegajo v sam vrh slovenske športne gimnastike. Tokrat so se pomerile mlajše telovadke do 18 leta. Najboljše slovenske telovadke Teja Belak, Tjaša Kysselef, Adela Šajn so se udeležile tekmovanja v drugačni vlogi. Tjaša Kysselef, ena izmed slovenskih najboljših telovadk, vzornica in idol mnogim mladim telovadkam, se je tokrat pojavila v vlogi podeljevalke odličij. Teja Belak in Lucija Hribar sta navijali za svoje mlajše prijateljice. Lucija se je tokrat prvič po operaciji rame pojavila v javnosti in verjamemo, da bo kaj kmalu spet v telovadnici.

Svojo edinstvenost in vrhunskost GD Zelena jama pokaže skozi svoj odličen strokovni kader, katerega vodi Andrej Mavrič z najboljšimi slovenskimi gimnastičnimi trenerji Silvom Marinčičem, Natašo Retelj in Mojco Mavrič. Prav tako pa se kaže znanje in strokovnost mlajših trenerjev Mihe Gerbca, Nastje Smodiš, Barbare Kamnikar in Iryna Romanchuk.

Malo društvo z velikim in borbenim srcem je letos osvojilo veliko državnih naslovov, tako ekipno kot posamično in tako samo potrdilo svojo odličnost. 

Fotografije si lahko ogledate na naši facebook strani https://www.facebook.com/gdzelenajama/ ali na naši instagram strani GD Zelena jama. Veliko posnetkov pa si lahko pogledate tudi na naši youtube strani https://www.youtube.com/user/GDZelenajama.

"Some people WANT it to happen.
Some WISH it would happen.
Some MAKE it happen." (Mihael Jordan)


GD ZELENA JAMA
gsm 070 796 207
info@gimzj-drustvo.si

Oglejte si tudi