Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
12°C
-1°C
JUTRI
15°C
-2°C
Deli
23427

Brazilski Jiu-Jitsu v Ljubljani

Se želite naučiti samoobrambe, se rekreirati, priti v formo, spoznati nove prijatelje in morda celo tekmovati? Morda je Jiu-Jitsu prava izbira za vas!

Pri Gracie Barra Ljubljana učimo odrasle in otroke vseh starosti.

Od 3. leta starosti dalje (brez zgornje starostne omejitve) sprejemamo vse - s predznanjem ali brez, v formi ali ne, tekmovalce ali rekreativce, s fizičnimi omejitvami ali brez, seveda tudi vseh velikosti. 

 

Držimo se filozofije "Jiu-Jitsu za vsakogar", kar pomeni, da prav vsak lahko najde mesto zase.

 

Nahajamo se ob nakupovalnem središču BTC, treningi pa potekajo od ponedeljka do sobote - vpisi potekajo skozi celotno leto.

 

Če si želite kakšen trening ogledati, lahko pridete kadar koli, lahko pa si tudi rezervirate brezplačno uvodno uro, in sicer na e-poštnem naslovu: graciebarraljubljana@gmail.com, ali telefonski številki: 041 954 440 (Nejc).

 

Poleg ostalega pa nudimo tudi brezplačne seminarje za otroke, in sicer proti ustrahovanju med vrstniki (zopet se lahko obrnete na zgoraj navedena kontakta).

 

 

Se vidimo kmalu na blazinah!

 

- Gracie Barra Ljubljana

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.

Lidija Vrbinc 04. 10. 2017

Ponudba varna Zahteva za pomoc pri ponovnem zagonu svojih dejavnosti? ali za izvedbo projekta? ali kupiti stanovanje? Ampak žal, banka zahteva pogoje, ki ste ne more izpolniti. Zaradi naše partnerstva z bancne institucije, ki so mednarodno priznane in dobro se zaveda prihodnosti zadovoljstva strank financiramo vsakogar, ki je sposoben izpolniti svoje zaveze. Ce potrebujete denar iz drugih razlogov, ce ste se obrnite na nas za vec informacij: E-pošta: reseaufinance510@gmail.com

MBA vhodna vrata in okna