Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

ABC pomlad je tu!

V ABC športu se pomladi vedno razveselimo! Najlepši meseci prinašajo tudi ABC dejavnosti na prostem! In kaj je lepšega, kot popoldne aktivno preživeti v naravi. Programa, ki vam jih predstavljamo, sta namenjena odraslim, vendar pa lahko na enem od programov otroci vseeno ta čas preživijo aktivno. Preberite kako :)
TEKAŠKI TRENING

Tudi vi kdaj pomislite kako fino bi bilo, če bi pretekli nekaj kilometrov in se ob tem počutili fenomenalno! Pa nikakor ne najdete prave motivacije ali pa imate veliko vprašanj o opremi, kako se kot začetnik lotiti teka, na kaj morate biti pozorni in nenazadnje, kako pa sploh tečemo?!

Seveda vemo, da ste med nami tudi tisti, ki vam kilometri teka predstavljajo sprostitev, polnijo baterije in da je med nami tudi veliko takih, ki ste se udeležili že marsikatere tekaške prireditve! A vseeno se zavedate kako pomembna je tehnika teka in da se jo da še izpopolniti.

In prav zato smo za vse ljubitelje teka in za vse tiste, ki boste to še postali pripravili strokovno voden tekaški trening!

Začnemo zelo kmalu, naslednji teden, v torek 29.3.2016! Na stadionu ob kopališču Ilirija, na Bleiweisovi cesti.
Tekli bomo ob torkih, od 19.00 do 20.00 ure! Prijavite se preko spodnjega obrazca. Več informacij pa si lahko preberete tukaj.

AKTIVNO VARSTVO VAŠIH OTROK! Če si želite udeležiti vadbe, pa v tem času nimate varstva za vaše najmlajše, vam poleg treningov ponujamo tudi to. V času vašega treninga, bodo izkušeni vaditelji ABC športa poskrbeli, da se bodo tudi vaši otroci športno udejstvovali! Varstvu se lahko pridružijo otroci od 4. leta naprej.


FUNKCIONALNI TRENING V NARAVI

In če vam tek vseeno ni tako ljub, da bi samo tekli, se nam lahko pridružite na funkcionalnem treningu. Le ta sicer vsebuje nekaj teka, a le toliko, da ogrejemo telo in pripravimo mišice na aktivnost, ki prihaja. 

Je vadba, s katero boste krepili celotno telo. In toliko, kot boste želeli sami. Saj si vse vaje lahko prilagodite svojim trenutnim zmožnostim. Za dobro počutje bomo migali v naravi, po poteh Rožnika, Mosteca, Golovca.

In začnemo kmalu, prav tako naslednji teden, v sredo 30.3.2016! In ne, to ni šala :) Je povabilo v našo družbo! Vedno je zabavno!
Svoje telo bomo krepili ob sredah, od 18.30 do 19.30 ure. Zbirno mesto je pred Čolnarno Tivoli! Prijavite se preko spodnjega obrazca, več pa si lahko preberete tukaj.

VABLJENI V NAŠO DRUŽBO :)

Oglejte si tudi