Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
0°C
0°C
SOB.
3°C
0°C
Deli

Sprejem prvošolcev na OŠ Bežigrad

Prav pomenljivo je na dan, ko morajo naši najmlajši spet v šolo, začelo močno deževati. A po obrazih šolarjev sodeč, jih to ni prav nič motilo. Dosti bolj so se razveselili novih in starih sošolcev, ki jih morda vse poletje niso videli, pa učiteljic in vsega novega znanja, ki jih čaka. 

Še prav poseben je bil danes dan za vse prvošolce in njihove starše, ki so jih pospremili v šolo in skupaj z njimi preživeli ta pomembni mejnik v življenju. Na osnovni šoli Bežigrad jih je sprejel in pomagal narediti prve korake v novi šoli kar ljubljanski župan, g. Zoran Jankovič. Pri tem je poudaril, kako pomembni so otroci za našo prihodnost in kako zelo je njihova prihodnost odvisna od kvalitetnega šolanja, za kar si tudi v Mestni Občini Ljubljana močno prizadevajo. Zaželel jim je srečo in veliko uspehov v prihajajočih devetih letih in še naprej, ko bodo premikali meje svojih in naših obzorij. 

Ob vsej evforiji prvega šolskega dne pa ne smemo pozabiti tudi na varnost vseh šolarjev, ki se morda v gostem mestnem prometu še ne znajdejo najbolje. S strpno in pazljivejšo vožnjo bomo vsi skupaj pripomogli h kar najmanj stresnim šolskim dnevom, ki so pred nami.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.