Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
PON.
15°C
5°C
16088

Silvestrovanja na mestnih trgih in ulicah

V soboto, 31. decembra, bo praznično vzdušje Decembra v Ljubljani doseglo vrhunec s silvestrovanji na prostem na trgih v središču Ljubljane.

Silvestrovanje za otroke

Na Kongresnem trgu bodo otroci in njihovi starši lahko praznovali prihod novega leta s pravljičnimi junaki, si ogledali glasbene nastope otrok ter se razveselili prihoda Dedka Mraza. Silvestrovanje se prične ob 16. uri. 

Silvestrovanja na prostem 

Spored silvestrovanj v središču Ljubljane bo dovolj raznovrsten, da bo primeren za ljudi vseh okusov in starosti. 

Ob 21. uri se bodo pričela silvestrovanja na štirih ljubljanskih trgih. Osrednje silvestrovanje na Kongresnem trgu je namenjeno najširšemu krogu obiskovalcev. Nastopili bodo Samuel Lucas, Maraaya, Miran Rudan inDesign.
Silvestrovanje na Mestnem trgu je tradicionalno namenjeno ljubiteljem popevk. Letos nas bodo v novo leto popeljale tri dive Alenka Godec, Helena Blagne, Nuša Derenda.
Na silvestrovanju na Trgu francoske revolucije bodo na svoj račun prišli ljubitelji alternativne rock glasbe z nastopajočimi Lim Smrad in Žila, Klemen Klemen, Happy Ol'McWeasel in Within Destruction.
Program silvestrovanja na Pogačarjevem trgu bo v znamenju pop glasbe s skupino Pop Design.

Z ognjemetom v novo leto

Ob polnoči bo v primeru jasnega vremena nebo nad Ljubljano razsvetlil pet minut dolg ekološki ognjemet z Ljubljanskega gradu. Rakete iz papirja in razgradljivih materialov so v skladu z evropsko zakonodajo. V primeru megle, povečane oblačnosti ali močnega vetra bo ognjemet zvočni, z nizko letečimi raketami.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi