Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
12°C
JUTRI
20°C
13°C
Oceni objavo

Inovacije za dekarbonizacijo prehranskega sistema CEE Agrifood Decarb - EIT Food vabi na spletni izobraževalni dogodek

  • Vas zanimajo inovacije in trendi, povezani z razogljičenjem živilskega sektorja?
  • Iščete praktične nasvete in informacije o tem, katere ukrepe je treba sprejeti za merjenje ogljičnega odtisa vašega podjetja in zmanjšanje emisij toplogrednih plinov?
  • Ste navdušeni nad upravljanjem toplogrednih plinov v globalizirani dobavni verigi in nad sodelovanjem z velikim številom dobaviteljev?

  • EIT Food, v partnerstvu z nizozemskim veleposlaništvom na Poljskem, organizira spletno izobraževalno srečanje z naslovom CEE Agrifood Decarb - Inovacije za dekarbonizacijo prehranskega sistema. Dogodek je organiziran s ciljem spodbujanja uveljavljanja inovacij, ki blažjo vpliv na podnebje in, ki so s tehnološkim napredkom nujno potrebne za ublažitev vpliva agroživilskega sektorja na podnebje. Dan danes že obstaja veliko prelomnih rešitev, ki lahko doprinesejo k pozitivnim spremembam in imajo velik učinek. Zato se pridružite in prisluhnite.

    Komu je namenjen:

    Agroživilskemu sektorju v srednji in vzhodni Evropi

    Kdaj bo potekal:

    20. junija 2023 ob 10:00 (CET)

    Kaj pridobite:

    Prisluhnite dobrim praksam uspešnih podjetij in inovacijam ter trendom, ki lahko podprejo dekarbonizacijo v vašem podjetju in v vaši regiji.

    Znanje bodo na vas prenašali odlični govorci, ki bodo delili izkušnje iz podjetij, kot so DSM, Danone, Goodvalley, ter ponudnikov inovativnih tehnologij, vključno s Siemensom in evropskimi zagonskimi podjetji. Z vami bodo tudi mednarodne organizacije, aktivisti in neodvisni strokovnjaki. 

     

    Dodatne informacije in prijave: CEE Agrifood Decarb. Innovations for decarbonization of the food system (eitfoodhive.eu)


Oglejte si tudi