Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Očistimo Slovenijo in svet 2018

Prelomni zgodovinski dogodki so redki. Posebej takšni, h katerim lahko prispeva res vsakdo na svetu. Pa še mirni, združevalni in z dolgoročnimi pozitivnimi učinki.

 

Prav tak dogodek prihaja 15. 9. 2018. Na ta dan bo na milijone ljudi po vsem svetu pobiralo odpadke. Slovenija seveda ne bo manjkala! Kdo ve, ali bomo še obdržali svetovni rekord 14 % udeležbe, ki smo ga dosegli v letu 2012?

 

Da bi imeli dovolj časa za temeljito pripravo akcije organiziramo:
prvo srečanje Očistimo Slovenijo 2018
v četrtek, 16. 11. 2017, ob 17:30
v atriju ZRC SAZU na Novem trgu 2 v Ljubljani

Vabljeni vsi, ki vas zanima sodelovanje!

Namen dogodka je predstaviti okvir svetovne akcije in umestiti vanj ideje, ki jih imamo, za Slovenijo. Namera Ekologov brez meja je podpreti zagon akcije in potem predati organizacijo novi ekipi, ki se bo ob tem naučila vsega tistega, česar smo se naučili mi v letih 2010 in 2012.

 

Predstavljamo si, da bo tokratna kampanja presežna v inovativnosti in bo vodila v resnično dolgoročna izboljšanja - ne le na področju odpadkov. A o vsem tem se moramo že od začetka pogovarjati skupaj.

 

Mnogi člani prvotne osrednje ekipe bomo zraven v vlogi mentorjev, svetovalcev, podpornikov, ambasadorjev … poprijeli pa bomo seveda tudi za delo! Kot vedno je dobrodošel vsakdo, ki se bo želel in znal vključiti!

 

Vsi, ki pridete na novo, imate možnost iz prve roke izkusiti, kako se oblikujejo uspešni timi, kako najti primerne vloge za vse ter kako povezati množico posamičnih prispevkov v smiselno celoto. Pred nami je velika pustolovščina, kakršne ne ponuja nobena knjiga, noben film, nobena igrica. Kdor se bo odzval, mu ne bo žal!

 

Ker atrij v ZRC sprejme le omejeno število ljudi, vas prosimo za PRIJAVOZa dodatne informacije nam lahko pišete na info@ocistimo.si.

Se vidimo kmalu!

Urša, Jaka, Nara in drugi

 

Sledi nekaj povezav, ki si jih je vredno ogledati pred srečanjem:

Povezave

www.ebm.si

Oglejte si tudi