Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Zahvala in vabilo v novo športno sezono

Hvala vsem našim članom za zaupanje! Športno društvo ABC šport gre počasi na počitnice, zato vam želimo lepo poletje in se vidimo zopet v naslednji zezoni!
Za nami je super športna sezona. Veseli smo, da so nam naši člani zaupali v tolikšnem številu in da so zadovoljni z nami. Da smo v sezoni 2014/15 res dobro delali, dokazuje tudi obisk naše zaključne ABC-jade, ki se je odvijala 31.5.2015 na stadionu Ilirija. Prišlo je zares veliko družin, kjer so se zabavali na napihljivih igralih, zaplesali z vaditelji in Piko nogavičko, se sprostili v mirnem kotičku in še in še. Podelili smo tudi zaslužene medalje.

 

HVALA vsem za vaše zaupanje in vabljeni, da se nam v  naslednji sezoni zopet pridružite!

 

Tisti, ki nas še ne poznate pa vabljeni, da si ogledate našo spletni strani www.abcsport.si, kjer lahko preverite kakšne aktivnosti za otroke in odrasle izvajamo in na katerih lokacijah delujemo (na več kot 20-ih). Končni urniki bodo potrjeni v avgustu! Na zavihku "prijavnica" lahko že oddate prijavo in si s tem zagotovite mesto v skupini.

 

Tudi mi gremo sedaj na zaslužene počitnice. Vrnemo se 17.8.2015. Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na info@abcsport.si.

 

Želimo vam lepo poletje in seveda ne pozabite na športno udejstvovanje :)

Ekipa ABC športa

 

Povezave

www.abcsport.si

Oglejte si tudi