Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Še nekaj dni do razkošnega spektakla na ledu!

Junaki animiranih klasik v očarljivi pripovedi sinhronizirani v slovenski jezik - Osupljivi akrobatski nastopi vrhunskih drsalcev - Disney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd
Družine vseh starosti bodo navdušene nad razburljivimi točkami in tradicionalnimi Disneyjevimi zgodbami, povedanimi kot še nikoli s spektakularnim nastopom na ledu. Spektakel talentov se začne z eksplozijo barv, ko Disneyjeve zvezde planejo na led z energičnim nastopom ob živahni glasbi. Z izjemnimi talenti in očarljivo pripovedjo natrpani Disney na ledu bo gledalce zagotovo navdihnil, naj se “dotaknejo zvezd”. Videli boste vse, od Gastona, ki razglablja, katerega od svojih neštetih “talentov” naj pokaže, do razgrajaških gostov Crtljivega račka iz Zlatolaske, ki z orjaškimi ponvami v rokah povzročijo neizmeren glasbeni kraval, ter Tritonovih hčerk, ki plešejo na glasbo 80. let, s tem premostijo vrzel med generacijami in pomagajo družinam ustvariti spomine, ki jih bodo spremljali vse življenje.

 

S tem, ko smo drobce iz klasičnih Disneyjevih zgodb prepletli s filmsko uspešnico Ledeno kraljestvo in dodali komične vložke ter glasbo, smo razvili edinstven način, kako na novo povedati vsako od teh pravljic,” pravi producentka Juliette Feld. Dotakni se zvezdje razveseljujoč nastop kraljevskih likov, ki predstavlja zgodbe Disneyjevih najpriljubljenejših junakinj in njihovih zvestih spremljevalcev z energično koreografijo, ki bo gledalce navdihnila, da bodo peli, plesali in navijali za svoje najljubše Disneyjeve like, ko se bodo ti podajali na svoja epska potovanja. Miki Miška in Mini Miška bosta oboževalce vodila skozi nenavadno čudežno deželo, kjer bodo srečali Sebastiana in Tritonove hčerke iz Disneyjeve Male morske deklice, razgrajaške goste Crtljivega račka iz DisneyjeveZlatolaske in začarane zveste služabnike iz Disneyjeve Lepotice in zveri.


Oglejte si spektakel Disney On Ice (Youtube):
 https://youtu.be/tjwmTRDouYM

 

Poleg tega uživajte v posebnem nastopu Ane in Elze iz z oskarjem nagrajenega in najpriljubljenejšega animiranega filma vseh časov, Disneyjevega Ledenega kraljestva! “Pri oživljanju likov, kot sta Ana in Elza, na ledu, je najlepše to, da veš, da prinašata močno in navdihujoče sporočilo, ki ga gledalci dobro razumejo, saj sestri odkrijeta pravi pomen ljubezni,” pravi producentka Nicole Feld. “Starši poskušamo najti vzornike, ki bodo našim otrokom vlili pogum, da najdejo svojo notranjo moč in verjamejo vase.” Obiskovalci se bodo lahko podali na Severno goro z zabavnim snežakom Olafom, robatim gorjanom Krištofom in njegovim zvestim severnim jelenom Svenom, ko bodo pomagali, da se sestri spet najdeta. Zgodba je polna akcije, pustolovščine, magije in nepozabnih likov.

Disney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd se konča z živahno točko svetlečih paličic, ko se Disneyjeve zvezde še enkrat pojavijo za živahno slovo. Elza, Ana, Ariela, Belle in Zlatolaska znova pridejo na led s svojimi karizmatičnimi Disneyjevimi prijatelji, da se poslovijo od gledalcev.

Z vso družino izkusite nepozabne dosežke moči in srca, ko bo Disney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd prvič prišel v Ljubljano – 25. do 27. januar 2019 – Arena Stožice!

Oglejte si tudi