Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Pestre zimske počitnice v Ljubljani

Ljubljanski javni zavodi med zimskimi šolskimi počitnicami pripravljajo raznolike in pestre programe. Vabimo vas, da počitnice preživite v njihovi družbi.

Mala ulica

Med zimskimi počitnicami bomo predvsem uživali v zimskih radostih. Raziskovali bomo, kakšen je gozd pozimi, se spraševali, kje prezimujejo ptice in druge gozdne živali, opazovali naravo, seveda pa že zdaj stiskamo pesti, da nam bo babica Zima naklonila dovolj snega za veliiiikega snežaka. Mrzle roke si bomo greli s toplim domačim čajem, za priboljšek pa si bomo spekli kruh. Zabavali se bomo tudi na drsališču in si za konec počitniškega tedna ogledali še predstavo v Kinodvoru.

Kinodvor

V Kinodvoru pripravljajo dopoldanske projekcije otroških filmov – spored najdete tukaj - delavnico, pustni zajtrk ter filmsko premiero.

Muzej in galerije mesta Ljubljane

Mrzle zimske počitnice so priložnost za razigran in zabaven obisk muzeja! V MGML smo v času počitnic za vas pripravili kopico družinskih doživetij, na katerih lahko raziščete skrivnosti naše preteklosti in odkrijete čudoviti svet muzejskih dragocenosti.

Ljubljanski grad

Zacoprane zimske počitnice s čarodejko in pustolovko

Čarodejka, sestra profesorja zmajeslovja, je pripravljena narediti vse, kar je v njeni moči, da bi se dokopala do skrivnosti sveta zmajev, še raje pa kar do njegovega zmaja. Profesor zmajeslovja je pred kratkim odpotoval v daljne kraje na pomembno srečanje zmajeslovcev z vsega sveta, čarodejka pa je izkoristila priložnost ter se na našem gradu poslužila prav posebne coprnije … Vas zanima, kaj je tokrat ušpičila in s kakšnimi izzivi se mora soočiti pogumna profesorjeva vajenka?

Pionirski dom – Center za kulturo mladih

V času zimskih počitnic bomo pripravili 2 počitniški šoli, Vselikovno šolo in Radijsko šolo z društvom Bivak. Potekali bosta vsak dan med počitnicami od 7.30 do 16.30 ure na dveh lokacijah.

Mestna knjižnica Ljubljana

V enotah Mestne knjižnice Ljubljana med počitnicami pripravljamo številne zanimive delavnice.

Vse podrobnosti o dogajanju najdete TUKAJ.

Oglejte si tudi