Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Obiščite Karierni sejem MojeDelo.com in poiščite novo zaposlitev!

Približuje se 15. Karierni sejem MojeDelo.com, dogodek, kjer boste v enem dnevu lahko opravili več intervjujev, kot bi jih sicer v celem letu! Letos bo nove sodelavce iskalo več kot 65 podjetij. Karierni dan vam bo ponudil tudi pesto ponudbo kariernih vsebin, več kot 20 predavanj in sodobne pristope k iskanju zaposlitve ali razvoju samostojne podjetniške poti. Rezervirajte sredo, 29. november 2017, in naredite korak naprej v svoji karieri.

Kaj je karierni sejem?

Karierni sejem je ena izmed aktivnih oblik iskanja zaposlitve. Gre za edinstveno priložnost, kjer lahko brez predhodnih selekcijskih postopkov opravite zaposlitveni razgovor z delodajalci, ki v tem trenutku zaposlujejo ali pa že sedaj načrtujejo, da bodo zaposlovali v naslednjih mesecih. Poleg neposredne predstavitve delodajalcem pa lahko izkoristite tudi brezplačen spremljevalni program, ki vam ga ponuja letošnji Karierni sejem:

  1. Karierno svetovanje,
  2. Karierna predavanja,
  3. Brezplačno psihometrično testiranje,
  4. Foto kotiček,
  5. Kul kariere znanih Slovencev,
  6. Podjetniški oder.

Naredite nov korak v svoji karieri! Obiščite Karierni sejem Mojedelo.com in spoznajte delodajalce, sebe in svoje potenciale. Karierni sejem MojeDelo.com bo v sredo, 29. novembra 2017, med 10. in 19. uro v  Cankarjevem domu v Ljubljani. Vstop in vse aktivnosti na sejmu so brezplačne!

>> Več na Kariernisejem.com

Oglejte si tudi