Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
5°C
-3°C
JUTRI
8°C
-5°C

Iščemo nove inovativne poslovne ideje

Zbiramo prijave za drugo skupino bodočih podjetnikov, ki si želijo svoje inovativne in napredne ideje razvijati v okviru projekta Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR).

Udeleženci programa bodo pridobili vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja. Deležni bodo štirimesečne zaposlitve in popolnega podpornega podjetniškega okolja, v katerem lahko uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje.

Priložnost za 12 novih idej

V okviru razpisa 12 udeležencem ponujamo priložnost za razvoj podjetniške ideje. Udeleženci se bodo pod mentorstvom različnih vrhunskih strokovnjakov in uspešnih podjetnikov izobraževali na različnih področjih podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo.

Komu je namenjen razpis

V projekt se lahko vključijo posamezniki s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v bivališče v eni od 26 občin Ljubljanske urbane regije ter da lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev. To pomeni, da morajo biti na dan vključitve brez statusa zaposlitve, študenta, idr.

Rok za prijavo

Rok za prijavo na razpis je petek, 29. januar 2021. Celoten razpis najdete tukaj.
Vse zainteresirane vabimo tudi na predstavitev projekta, ki bo v četrtek, 21. januarja, ob 10. uri v Tehnološkem parku Ljubljana (Stavba B). V primeru podaljšanja omejevalnih ukrepov zaradi epidemije bo predstavitev potekala preko Zooma. Prijave so obvezne, zbiramo jih tukaj

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom in razpisno dokumentacijo lahko dobite vsak delovni dan (do 25. januarja 2021) med 8. in 13. uro na telefonski številki 01 306 19 02 oziroma na elektronskem naslovu info@rralur.si.

Dobri odzivi prvih udeležencev 

Tine Aćimović, udeleženec prve skupine PONI LUR: »Udeležbo v projektu PONI priporočam čisto vsem, ki imajo poslovno idejo in ki čakajo na zadnji “potisk”. Ne poznam boljšega načina za pričetek lastne poslovne poti, pa tudi ne boljšega časa kot je čas krize. Imamo odličnega mentorja, ki nam stoji ob strani z nasveti, nas usmerja, ponuja rešitve, predvsem pa verjame v nas. Odličen je tudi izbor predavateljev, ki nam širijo obzorja in podajajo potrebna znanja. Tako smo imeli predavanja iz različnih tematik: od “pitchanja” do osnov gospodarskega prava; od digitalnega marketinga do uporabe poslovnega modela “canvas”; od osnov računovodstva in davkov do tržnega komuniciranja«.


vir: spletna stran MO Ljubljana

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi