Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Največja networking konferenca v Sloveniji

Letošnja konferenca bo potekala 1. 10. 2015 od 13:00 dalje v v hotelu Four points by Sheraton Ljubljana Mons.
Pomembnosti poslovnega mreženja se zaveda sleherni manager, podjetnik. NETPRO je mednarodna networking konferenca v organizaciji Business Intelligence Centra in poslovnega asistenta bizi.si. Njen cilj je povezati poslovneže, podjetnike, managerje iz različnih sfer gospodarstva, z namenom ustvarjanja novih poslovnih sinergij, tako v Sloveniji kot mednarodno. Konferenca je namenjena vsem podjetniškim skupinam, tako malim kot srednjim in velikim podjetjem.


Prijavite se še danes »

 

Mednarodna panela in priznani domači in tuji gosti

Gosti konference so mednarodno priznani govorci s področja poslovnega mreženja ter managerji in podjetniki, ki delujejo v mednarodnih okoljih.

 

Mreženjska vozlišča - poslovni matchmaking

Udeleženci konference bodo deležni organiziranega poslovnega matchmakinga za strateško vzpostavljanje novih poslovnih povezav.


Brezplačno pravno svetovanje

Udeleženci konference prejmejo bon za brezplačno pravno svetovanje ter možnost ena na ena srečanja z odvetniki v okviru mreženjskih vozlišč.


Slavnostna podelitev plaket za poslovno odličnost

Mreženjska konferenca se bo slavnostno zaključila z gala večerom in podelitvijo plaket nominiranim podjetjem za poslovno odličnost.


Program


Uvod v NETPRO konferenco: Pozdravni nagovor in uvod v NETPRO konferenco
Daniela Bervar - CEO, Business Intelligence Center / Partner, Media Lab d.o.o.
Tomaž Pernovšek - Managing Director, TSmedia
(Moderatorka: Tamara Štader, Taman d.o.o.)

Nasveti managerjev iz prve roke: Managerji in umetnost mreženja na mednarodnih ravneh ter pomembnost poslovnega povezovanja v Sloveniji in tujini
Medeja Lončar - CEO, Siemens
Matej Potokar - General Manager Customer Service and Support, Microsoft
Emil Marinšek - CEO, Maremico d.o.o.
Enzo Smrekar - General Manager, Atlantic Grupa
(Moderatorka: Daniela Bervar Kotolenko)

Vrhunska tuja praksa 1: Peter Baranyi, PhD, DSc: Poslovno povezovanje v 3D okolju / Doing business in a 3D era - future trends of global business networking. Panel bo v angleškem jeziku.

Peter Baranyi, PhD, DSc, je predsednik Multidisciplinarne tretjestopenjske doktorske šole na Széchenyi István University, soustanovitelj MISTEMS inovacije in storitve d.o.o., vodja Laboratorija za raziskave (3DICC) pri MTA SZTAKI (Inštitut za računalništvo in nadzor, Madžarska akademija znanosti) in profesor na univerzi v Budimpešti za tehnologijo in ekonomijo. Je začetnikTP modela preoblikovanja in kognitivne informacijsko komunkacijske discipline in serijo njene IEEE letne konference. Baranyi je bil raziskovalec v Hong Kongu, v Franciji, New South Wales-u, Tokiu in v Nemčiji in je bil v svoji dosedanji karieri že večkrt visoko nagrajen.

Vrhunska tuja praksa 2: Mark Turrell: Mednarodna poslovna mreža na dosegu roke / Young global leader by World Economic Forum. Panel bo v angleškem jeziku.

Mark Turrell je ustanovitelj in CEO Orcasci, strateške in marketinške agencije, specializirane za oblikovanje programov, ki "širijo" izdelke, storitve, ideje in vedenje. Njegova strast je pomoč ljudem, da spremenijo svet na bolje in zavzema se za iskanje načinov za hitrejše širjenje in rast dobrega. Z Orcasci je delal pri projektih najrazličnejših volitev, prenehanju kajenja, in filmskega marketinga. Turrell je tudi soustanovitelj Imaginatik, podjetja, ki je pionir na področju uporabe kolektivne inteligence in 'crowdsourcing' tehnik za družbe, s posebnim poudarkom na inovacijah. V svojih šestnajstih letih pri Imaginatiku, je Turrell sodelovall z več sto podjetij po vsem svetu. Njegove stranke vključujejo Merck, Pfizer, Chevron, Dow Chemical, Nokia, IBM, Whirlpool, Weyerhaeuser in Xerox. V letu 2008 je bil nominiran za tehnološkega pionirja s strani Svetovnega gospodarskega foruma in za Young Global Leader-ja v letu 2010. S svojim delom pri Imaginatik je bil prav tako tudi včlanjen v Clinton Global Initiative.

Mreženjska vozlišča: Pridobite vsaj 20 novih poslovnih kontaktov! Mreženjska vozlišča s pomočjo poslovnega asistenta bizi.si. Poslovni matchmaking udeležencev, speed dating.

Vzporedni program: LEX odvetniški salon in Consulting corner: brezplačno pravno svetovanje za udeležence, podjetnike in managerje, svetovalni in pravni otočki.

Gala večer: Večerna gala prireditev in podelitev plaket NETPRO nominiranim podjetjem za poslovno odličnost ter podelitev priznanj posameznikom - ambasadorjem poslovnega povezovanja. Cocktail party in mreženje.


Kotizacije


Konferenca + gala večer, zgodnja prijava (do 1. 9. 2015): 89 € + DDV
Konferenca + gala večer, redna cena (prijave do 24 h pred konferenco): 109 € + DDV
Samo gala večer, zgodnja prijava (prijave do 1. 9. 2015): 49 € + DDV
Samo gala večer, redna cena (prijave do 24 h pred konferenco): 59 € + DDV
**Člani BIC in naročniki bizi.si imajo 10 % popust pri kotizaciji.
***2 ali več udeležencev iz enega podjetja – 10 % popusta.

Prijavite se še danes »

Oglejte si tudi