Ljubljana

DANES
22°C
9°C
JUTRI
24°C
10°C
Oceni objavo

Mladi zmaji med božično - novoletnimi počitnicami

Javni zavod Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, bo tudi za božično-novoletne počitnice poskrbel, da ljubljanskim otrokom in mladim ne bo dolgčas.

V ta namen smo pripravili več različnih aktivnosti zunaj naših centrov, hkrati pa bomo vse delovne dni izvajali tudi aktivnosti v četrtnih mladinskih centrih, ki bodo odprti od 14. do 19. ure. (razen 24.12. , ko bo do so centri odprti 10h-14h).

Aktivnosti so mogoče s finančno pomočjo Mestne občine Ljubljana in z delno finančno pomočjo Urada RS za mladino (Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport).

V ponedeljek, 24. 12. 2012 se v sodelovanju z Društvom za razvoj plezalne kulture odpravljamo v Urban Roof, kjer bomo pod vodstvom inštruktorjev plezali po umetnih stenah. Prispevek na udeleženca znaša 1 eur.


Na voljo je 20 prostih mest.

V četrtek, 27. 12. 2012 gremo smučat na Cerkno. Smučanje bo potekalo pod vodstvom smučarskih vaditeljev iz ŠD Šmartno-Tacen, v spremstvu zaposlenih iz Javnega zavoda Mladi zmaji. Prispevek za to aktivnost znaša 10 eur (zagotovljen bo prevoz, smučarska karta, smučarski učitelj ter kosilo).


Foto: arhiv JZMZ

Za podrobnejše informacije in prijavo na aktivnosti se obrnite na najbližji četrtni mladinski center.


Več informacij o posameznih aktivnostih dobite pri koordinatorki Mateji Maver (051 659 028; med 11. in 19. uro), vprašanja pa nam pošljete tudi na: info@mladizmaji.si .

Vir: Javni zavod Mladi zmaji

Povezave

Mladi zmaji

Oglejte si tudi