Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Mamice, začnite teden s kavo pri nas!

Dogodek Mami gre na kavo organizira društvo Premik v okviru projekta Super starš. Enkrat na mesec povabimo starše, ki dopoldneve preživljate doma z otroki, da se oglasite na Študentskem kampusu na druženju ob kavici. Prostovoljke se bodo medtem igrale z vašimi otroki, ve pa boste poklepetale in pridobile nova poznanstva. Povabljene ste mamice in očetje, v skupinah ali sami, pridite in spijte vročo kavico ali čaj in malo prigriznite.

Občasno organiziramo Mami gre na kavo tudi popoldne, da se nam lahko pridružite tudi tisti starši, ki ste dopoldne v službi in se tako po napornem dnevu malo sprostite ob klepetu, kavici in družabnih igrah. Popoldanski čas boste tako izkoristili za druženje v miru, poleg tega pa se bodo zabavali tudi vaši otroci.


Vaša edina skrb je, da se prijavite in pridete na dogodek, na koncu pa pustite kak evro - dogodki so brezplačni, veseli pa smo vsakega prispevka, saj lahko z njimi organiziramo več dogodkov, pokrijemo stroške in razvijamo projekt.


Že želite ostati v stiku z nami, nas lahko všečkate na Facebook-u, možna pa je tudi prijava na mesečne novičke, kjer prvi izveste za vse naše dogodke. Pa še pošljemo res samo enkrat na mesec. Na mesečne novičke se prijavite tukaj: https://goo.gl/forms/WHIo9Y1FPGRlkk0T2


Upamo, da se vidimo.


prostovoljke projekta Super starš

Oglejte si tudi