Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Jesensko srečanje ČS Šentvid

6. oktobra 2012 v četrtni skupnosti organizirajo jesensko srečanje, ki bo potekalo na rugby igrišču Oval v Guncljah med 11. in 17. uro.

Četrtna skupnost Šentvid se je letos odločila, da organizira jesensko srečanje društev, šol, vrtcev in drugih, ki delujejo na področju civilne družbe v okviru četrtne skupnosti.

Osnovna zamisel srečanja je povabiti vsa društva, šole, vrtce in sploh vse, ki delujejo na področju civilne društve, da se predstavijo s svojo dejavnostjo, morda pripravijo kakšno delavnico – praktično aktivnost, ki bi vključila tudi obiskovalce. Sodelujoči se bodo lahko predstavili tudi na odru, kjer bo tekel neprekinjen program skozi vso prireditev. Organizatorji zagotavljajo, da bo veliko plesa, petja, humorja, pa tudi kratkih odlomkov iz gledaliških iger. 

Ob omenjenih društvih se bodo predstavili tudi gasilci, ki bodo pripeljali nekaj različnih gasilskih vozil, policisti, mesti redarji, ogledati pa si bo mogoče tudi najnovejši avtobus Ljubljanskega potniškega prometa. Na prizorišču pa bo tudi miniaturni živalski vrt, v katerem se bo mogoče pobližje seznaniti z živalmi, jih bolje spoznati in morda tudi pobožati.

Za smeh bo poskrbel klovn – žongler, za najbolj živahne pa bo na voljo tudi napihljiv grad, za tiste, ki radi ustvarjajo s peskom pa bo na voljo peskovnik. Preizkusiti se mogoče v vrsti športnih disciplin in taborniških veščinah. Organizatorji so tako prepričani, da vsak najde nekaj zase.

 

Ker pa je prireditev na prostem, bo v primeru dežja prestavljena na 20. oktober 2012.

Oglejte si tudi