Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
25°C
19°C
JUTRI
25°C
18°C
3904

Moskovski cirkus na ledu

 

SVETOVNO PRIZNANI MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU NATALIJE ABRAMOVE SE VRAČA V TRI SLOVENSKA MESTA OD 20. DO 22. JANUARJA

21. 1. 2018 ob 15.00, HALA TIVOLI, LJUBLJANA

Legendarni Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove bo vam in vašim otrokom že ta konec tedna privoščili pravo, povsem novo čarobno pravljično predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki: 20. januarja v Mariboru, 21. januarja v Ljubljani in  22. januarja v Kopru. Fantastična cirkusna uprizoritev na ledu bo tudi tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, izjemnimi posebnimi učinki in triki z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več vam bo pričaralo nepozabno predstavo. Neverjetno je tudi to, da bodo v drsalkah nastopili tudi vrvohodci in akrobati! V dveh urah boste doživeli ekstravaganco, avtentično cirkuško umetnost in prekrasno glasbeno ter svetlobno predstavo, ki bodo vas in vaše otroke povsem očarali v teh januarskih zimskih dnevih. Vstopnice so že na voljo na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na www.eventim.si. Na voljo so tudi družinske vstopnice, tako da jih lahko dobite že od 18,00 EUR na osebo.

 

Moskovski cirkus na ledu, prvi na svetu take vrste, je leta 1964 ustanovil najbolj priznani cirkuški in estradni režiser sovjetske dobe A. G. Arnold, takrat pod imenom Cirkus na ledu. Tako drznih in originalnih idej ne bi mogli oživeti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu in iz estrade, kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Kolektiv nastopa že več kot 50 let, v teh letih pa je navdušil več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 50-ih državah po celem svetu.  Vsi vaši najljubši in nikoli videni cirkuški triki bodo pred vami zaradi svoje izjemne dinamike zaživeli v čisto novi magični podobi takoj, ko boste na in nad ledom zagledali žonglerje, akrobate in klovne na drsalkah. Še danes Moskovski cirkus na ledu velja za »izumitelja« in še vedno postavlja svetovne standarde temu specifičnemu žanru, znanem tako v Rusiji kot tudi drugod po svetu.    

 

Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa, ki jo bodo za vas pripravili najboljši ruski cirkuški umetniki. Podarite sebi in svojim otrokom prekrasno popraznično razpoloženje in prečudovito izkušnjo!    

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi