Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Kam poleti? Na burger v Staro fabrko

Poletje je tu! To pomeni, da nas čakajo daljši dnevi, ohlajene pijače in seveda okusna hrana na letnih vrtovih. Mi smo se odločili, da tokrat obiščemo, sicer (še vedno) novo lokacijo v Domžalah - burger restavracijo Stara fabrka. 

Tam vas čakajo slastni burgerji, pice, hot dogi, solate ali sladice. Ker pa imajo čisto novi letni vrt, pa je vse skupaj še boljše. 

Zakaj smo obiskali ravno njih? Slišali smo (od decembrskega odprtja) ogromno pohval o družinski burger restavraciji Stara fabrka, kjer pa imajo poleg okusnih jedi (seveda tudi pijače) le-ta tudi zanimiva imena. In ne kar kakšna imena. :)

Njihovi burgerji se namreč imenujejo po imenih nekdanjh domžalskih fabrkah, na meniju lahko pri hot dogih izbirate med imeni gradov, solate, ki so velikokrat primerne za športnike, imajo imena po okoliških športnih klubih, za piko na i, pa vas čakajo palačinke, kjer so imena izbrana po raznoranih delovnih pripomočkih.

Seveda pa ob burgerju (ali pici) sede dobro pivo, zato smo se več kot odžejali. Izbirali smo namreč lahko med kar 28imi slovenskimi domačimi pivi. Ni malo, kajne?

Kot smo omenili, gre za družinsko zadevo, kjer od priprave do izdaje poskrbi cela družina. Ste ljubitelj burgerjev? Potem bodo tudi vas (tako kot nas) prepričali v Stari fabrki v Domžalah (Karantanska cesta 8). 

Mi smo se oglasili v petek popoldne, ti pa jih lahko obiščeš vsak dan od pondeljka do sobote. Ravno prejšnji vikend pa so bili tudi na Pivo&Burger festu v Ljubljani, kjer so navdušili. Nas so. Bodo tudi tebe? :)

Obišči tudi njihovo Facebook stran Stara fabrka. 

Pripravil: MM

Povezave

bit.ly/2sOs6Vx

Oglejte si tudi