Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Kakšna je tvoja zgodba z neta - ljubezenska, prijateljska? + 3 zgodbe z neta

Zbiramo izkušnje s spletnim spoznavanjem - si spoznal/a ljubezen? Prijatelja? Še spoznavaš zanimive ljudi? Sodeluj v kratki nagradni anketi.

Vsi jih imamo, zgodbe pa so takšne in drugačne - nekateri najdejo pravo ljubezen, ki traja, drugi imajo celo kopico prijateljev, ki so jih spoznali na netu, tretji pa, khm, “zanimivo štorijo”. ????

Imaš prijatelje, s katerimi si se našla na netu? Kot tale uporabnik: “Prvi sem kliknil jaz, pritegnil me je inteligentno in odločno izpolnjen profil, predvsem pa dejstvo, da je bila oseba pismena in sva lahko zato zelo lepo komunicirala. Pred prvim srečanjem sva si dopisovala cca. 20 dni, nakar sva nadaljevala z dopisovanjem in se kmalu tudi povezala. Preživela sva tri čudovite mesece skupaj in sva še vedno prijatelja. Izredno lepa izkušnja.” (vir)


Še nimaš izkušnje s spoznavanjem prek neta? BREZPLAČNO preizkusi ona-on.com in spoznavaj.


Si na netu spoznal/a ljubezen, kot Ana in Klemen, ki sta se spoznala na ona-on.com? “Prvi sem kliknil jaz in začel pogovor. Ker sem bil v prejšnji zvezi 9 let, nisem vedel, kaj točno naj napišem, kako naj začnem pogovor, saj so bili ponovni zmenki zame nekaj čisto novega. 

Zato sem začel pogovor na zelo preprost in iskren način. Napisal sem, da se mi zdi simpatična, da ne vem, kaj naj napišem in sem v tem čisto nov ter da, če bi šla preprosto na sprehod ali pijačo, da se spoznava in vidiva kako in kaj. Nazaj mi je zelo na kratko odgovorila, da je za in tako sva se zmenila, da se dobiva.” 

Ali pa imaš “zanimivo štorijo”, kot ta uporabnica: “Kar nekaj let sem občasna članica vašega spletnega križišča za bolj ali manj osamljene ženske in moške, dekleta in fante. Iskreno povedano, na začetku me je spoznavanje na, recimo temu, sodoben način zelo zabavalo.

Pisni klepet ali dopisovanje s popolnim neznancem ima svoj šarm. Ljudje se sploh ne zavedajo, kako veliko je moč razbrati iz tistih nekaj napisanih besed in stavkov, misli. Žal mi ni uspelo najti primernega partnerja, sem pa spoznala nekaj "fejst" gospodov.

Med njimi sem naletela na soseda iz bloka, kjer sem nekoč stanovala. Zelo se me je razveselil in mi priznal, da me je v dvigalu vedno na skrivaj občudoval. Ah! Drugo presenečenje je bil uslužbenec iz sosednje firme, katerega zgodovino sem predobro poznala. Kavico sva pa vseeno spila skupaj.” (vir)


Še nimaš izkušnje s spoznavanjem prek neta? BREZPLAČNO preizkusi ona-on.com in spoznavaj.


Želimo te slišati - zaupaj nam svojo izkušnjo s spoznavanjem prek neta

A veš, da že okoli 80 % Slovencev spoznava nove znance na netu? In vsak ima svojo zgodbo. Si med njimi? ???? Sodeluj v nagradni anketi TUKAJ in nam zaupaj svojo izkušnjo s spoznavanjem prek spleta.

Zakaj nam zaupati svojo zgodbo?

❤️ Ker se želiš potegovati za nagrade.

❤️ Ker želiš deliti svojo zgodbo.

❤️ Ker nam želiš pomagati razumeti, kako se danes spoznavamo s pomočjo spleta.

❤️ Ker ti bo izpolnjevanje ankete vzelo 5 minut, hkrati pa se boš spomnil/a svoje lepe izkušnje z neta. ????

❤️ Izpolni TUKAJ.


Oglejte si tudi