Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

inOrbit 2023, ultimativno doživetje v svetu digitalnega marketinga, vabi v Portorož

Za najboljše konferenčno doživetje s področja digitalnega marketinga potrebujete le dvodnevni morsko obarvan študijski oddih! V koledarju si zabeležite 16. in 17. marec 2023, ne pozabite si zagotoviti inOrbit kotizacije (po Early Bird ceni), nato pa zaupajte navigaciji, da vas pripelje do lokacije Grand hotela Bernardin, kjer se (z)druži digitalno pleme.

Za devetimi gorami, za devetimi vodami, na vas čaka deveta edicija inOrbit '23

Največja regionalna konferenca digitalnega marketinga bo na deveti ediciji, kot zapoveduje tradicija, na dveh odrih sočasno gostila več kot 30 tujih in domačih prodornih in iskrivih umov z vsega sveta. Le dva dneva, a več kot 30 najboljših predavanj na temo digitalnega marketinga, vključujoč praktične delavnice, razprave o aktualnih temah z vrhunskimi strokovnjaki in pa seveda, uravnotežena mera sprostitve in zabave s pogledom na širno Jadransko morje. Recept za uspešno pridobivanje novega in poglabljanje že osvojenega znanja, oplemeniteno z orodji in znanji za karierni razvoj in osebnostno rast vsakega posameznika.

48 ur, več kot 30 navdihujočih predavateljev, 4 praktične delavnice, 1 epska zabava

V dveh dnevih bo inOrbit gostil dve vertikali predavanj, eno s poudarkom na pridobivanju strateških znanj, drugo osredotočeno na poglabljanje strokovnega znanja. Poleg omenjenih bodo sočasno potekale štiri uporabne in aplikativne delavnice na temo aktualnega družabnega omrežja Tik-Tok, svežega sistema umetne inteligence Chat GPT, razvoja agencij ter SEO optimizacije. Popoldanska druženja smo rezervirali za mreženje, druženje s starimi znanci in novimi prijatelji, vezi pa bomo še dodatno okrepili na epski večerni zabavi.

Aktualne teme, živahni izzivi

Celotna konferenca bo potekala v duhu reševanja konkretnih izzivov, osvetljevanja aktualnih in perečih tematik ter delitvijo znanja o novostih s področja. Ena izmed aktualnih tem se zagotovo nanaša na zmogljivo marketinško orodje za spletno analitiko Google Analytics 4, ki omogoča sprejemanje zanesljivih poslovnih in marketinških odločitev. Odgovorili bomo na vprašanja, zakaj in kako uporabljati video v marketingu in na kakšen način implementacija gibljive slike vpliva na čustvovanje spletnih uporabnikov. Spregledali ne bomo niti nastajajoče, pravijo, da tudi revolucionarne, tehnologije Metaverse, zloglasnega sistema Chat GPT in priljubljenega družabnega omrežja Tik-Tok.

Zvezdniški predavatelji

Po rdeči preprogi se je zagotovo že sprehodil Itay Talgam, orkestrski dirigent izraelskih korenin, ki je postopoma postal tudi »dirigent ljudi«. Dirigira tistim v vladnih palačah, na akademijah, v podjetjih … pravzaprav kjerkoli je zaželeno ustvarjanje človeške harmonije s sodelovanjem. Že vrsto let uspešno predava o vodenju najzahtevnejšim strankam, podjetjem iz seznama Fortune 500, nevladnim organizacijam in gostuje na konferencah po vsem svetu, vključujoč TED, Google Zeitgeist in Svetovni gospodarski forum v Davosu. Kot izjemen retorik je tudi nosilec titule enega izmed najbolj gledanih TED govorcev in avtor uspešnice The Ignorant Maestro.

inOrbit odrski žarometi bodo gostili svetovno znanega avtorja uspešnic Predicatable Revenue, imenovane tudi prodajna biblija Silicijeve doline in soavtorja knjige From Impossible to Inevitable, najboljše knjige na temo SaaS po mnenju BookAuthority. Ob vsem tem je Aaron Ross oče desetih otrok (petih posvojenih).

Pridružila se nam bo tudi Gill Andrews, izjemna tekstopiska in svetovalka za spletna mesta, ki izboljšuje njihovo delovanje in jih preobrazi v prefinjene lead-generating sisteme.

Avtor uspešnice Choice factory, prevedene v dvanajst jezikov, Richard Shotton, je strokovnjak za uporabo vedenjskih znanosti v marketingu in ustanovitelj podjetja Astroten, ki svetuje podjetjem, kot so Google, Facebook, BrewDog in Barclays.

Lexi Mills je večkrat nagrajena strokovnjakinja za digitalni marketing, specializirana za PR SEO in poslovno strategijo, ki temelji na čustveni inteligenci. Raziskuje etiko in priložnosti umetne inteligence ter naraščajoča tveganja, ki jih s seboj prinašajo pristranskost internetnih algoritmov. Na inOrbit konferenci bo predavala o prihodnosti umetne inteligence v sklopu vsebinskega marketinga.

Celoten seznam predavateljev je na voljo na inOrbit uradni spletni strani.

Spoznajte svoje pleme, ne pozabite na sončna očala, ker – prihodnost bo svetla!

Družimo se po marketinško, govorimo digitalno! inOrbit pleme govori skupen jezik, pozna vašo preteklost polno izzivov in s vami koraka v živahno prihodnost. Poskrbite za dobro bero novega znanja, preverite aktualne teme in sklenite trdne partnerske in prijateljske vezi.

Vse, kar potrebujete, že imate, vse ostalo čaka na vas na deveti ediciji inOrbit doživetja. Izjemno bo!

Še več izjemnih informacij najdete na spletni strani www.inorbit.si. 

 

Oglejte si tudi