Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Glasilo Ljubljana – priročnik skozi korona virus

Izšla je aprilska številka Glasila Ljubljana, ki smo jo pripravili kot priročnik za lažje življenje v času epidemije korona virusa. V naslednjih dneh jo bodo v poštne nabiralnike brezplačno prejela vsa gospodinjstva na območju Mestne občine Ljubljana.

Aprilsko številko Glasila Ljubljana smo izdali sredi izrednih razmer, ki veljajo zaradi epidemije korona virusa, z njo pa želimo meščankam in meščanom ponuditi še eno obliko pomoči pri premagovanju epidemije na vseh področjih življenja.

V glasilu lahko med drugim preberete izpoved obolelega za korona virusom in se seznanite z delom na Infekcijski kliniki UKC Ljubljana, v Zdravstvenem domu Ljubljana, Lekarni Ljubljana, Zavodu za oskrbo na domu Ljubljana ter drugih službah, ki skrbijo za čim bolj nemoteno življenje v Ljubljani v času epidemije.

Na enem mestu smo zbrali vsa priporočila, kako se obvarovati pred okužbo, in nanizali nasvete za psihosocialno pomoč, za preprečevanje nasilja v družini, za otroke in mlade v času epidemije, za ukvarjanje s športom ter za raziskovanje kulturne ponudbe. Čaka vas tudi veliko namigov za spreminjanje navad: Zakaj, na primer, ne bi odslej jedli le lokalno?

Tudi z Glasilom Ljubljana dokazujemo, da je Ljubljana mesto odgovornosti, solidarnosti, tovarištva, strpnosti in medsebojnega spoštovanja!

 

 

Oglejte si tudi