Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Program pripravništva EIT RIS Fellowship 2023 vabi k prijavi.

EIT RIS Fellowship pripravništvo obsega 3 do 6 mesečno plačano delo v tujini. Program pripravništva je zasnovan tako, da se pripravniki (udeleženci) aktivno vključujejo v vsakodnevne praktične naloge in izzive izbranih, partnerskih, organizacij in podjetij.

Rok za prijavo: 31. marec 2023.

Na voljo sta dva programa:

  1. RIS Fellowship, ki je namenjen študentom in diplomantom magistrskega študijskega programa in mladim podjetnikom. Pripravnik dobi od 800 do 1500 eurov štipendije na mesec. Več o programu in prijava: http://bit.ly/3yEWKkp.
  2. RIS Talents, ki je namenjen študentom doktorskega študijskega programa in podoktorskim raziskovalcem. Pripravnik dobi od 950 do 2000 eurov štipendije na mesec. Več o programu in prijava: https://bit.ly/3l98msV.


Odlična priložnost za vse študente, ki želite spoznati in raziskati živilsko industrijo in raziskovalne institucije skozi praktični pristop. Za več informacij obiščite  www.eitfoodrisfellowships.eu.

Priložnost, ki ji ne gre zamuditi!


***

EIT Food, ki je največja in najbolj dinamična skupnost prehranskih inovacij na svetu, ki podpira razvoj agroživilskega sistema, ki bo proizvajal zdravo in trajnostno hrano za vse. EIT Food podpira Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (EIT), organ Evropske unije. Več o EIT Food si lahko preberete tukaj.  

EIT Food Hub Slovenija, ki ima sedež na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, deluje kot nacionalno stičišče za spodbujanje podjetništva in inovativnosti.  Je povezovalno-informacijska ter izvedbena točka Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT) na področju hrane v Sloveniji. Več informacija si lahko preberete tukaj.


Oglejte si tudi