Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Akcija zimskih pnevmatik v AMZS

S 15. oktobrom se je v poslovnih enotah AMZS pričela akcijska prodaja zimskih pnevmatik. Preverite ugodne cene pnevmatik na www.amzs.si, do 20. novembra pa izkoristite tudi znižano ceno menjave pnevmatik in optike.

Preverite ugodno ponudbo zimskih pnevmatik in menjave z uravnoteženjem v poslovnih enotah AMZS.
Omogočamo vam naročilo pnevmatik prek naše spletne strani. 

Za lažjo odločitev pri izbiri so vam na voljo rezultati testov vse od leta 2010 dalje. O času dobave in prevzemu boste obveščeni v najkrajšem možnem času po elektronski pošti ali telefonu. Naročene pnevmatike vas bodo čakale v izbrani poslovni enoti AMZS, kjer vam jih bomo tudi namestili in uravnotežili!

Ob nakupu pnevmatik vam pri plačilu z NLB plačilnimi karticami MasterCard, Karanta in Visa tokrat nudimo tudi možnost plačila na obroke! (ne velja za posojilne kartice in poslovno kartico NLB MasterCard)

Za člane AMZS se cene menjave in uravnoteženja začnejo že pri 16,99 EUR!!! (cena menjave in uravnoteženja 4 pnevmatik na jeklenem platišču do 15 col ob nakupu novih pnevmatik)

Ob menjavi gum pa seveda priporočamo tudi test in nastavitev geometrije podvozja, saj boste tako poskrbeli za bolj varno in varčno vožnjo. V času akcije je cena za test in nastavitev že od 24,00 EUR dalje!

Vse navedene cene veljajo za člane AMZS v času akcije med 15.10.2013 in 20.11.2013.

Oglejte si tudi