Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
29°C
19°C
ČE.
30°C
19°C
SI-OR zavod za osebnostni razvoj, izobraževanje in svetovanje
Deli
Storitev, Izobraževanje, Inštrukcije, Izobraževanje za odrasle, Osnovnošolsko in srednješolsko izobraževanje, Ostale šole in tečaji, Tečaji tujih jezikov 

SI-OR zavod za osebnostni razvoj, izobraževanje in svetovanje

Odprto

Danes Zaprto
po dogovoru

Predstavitev

Sem profesorica z dolgoletnimi izkušnjami poučevanja, svetovanja in drugega pestrega dela z otroki in odraslimi. Sem avtorica priročnika za učitelje.  Dolgoletno vodenje gledališke dejavnosti mi je dalo dragocene izkušnje. Pišem scenarije za mladinske in otroške igre. Vodim seminarje, delavnice in treninge s področij retoričnih veščin, vodenja in komuniciranja, o moči pozitivnih besed, obvladovanju stresa in izgorelosti na delovnem mestu. Svetujem posameznikom, da samozavestno stopijo na pot doseganje osebnih ciljev.  
Optimistični pogled na življenje me vodi na poti k osebni sreči. V življenju me vedno, tudi, kadar sem pred preizkušnjo vodi in usmerja moj moto : Ohrani sonce v svojem srcu. Sem avtorica knjige za mlade starše, kjer na preprost in zanimiv način opišem življenje otroka od spočetja do starša : Osnovna šola za ate in mame. Ko je bila knjiga že napisana, sem se prvič srečala s Kojčevo filozofijo in sprevidela, da sem jo nevede živela in vnašala v knjigo, kot nasvete mladim staršem. 
Tanja Sambolec

Cenik

PROGRAM  ŠTEVILO UR CENA LOKACIJA
PREDŠOLSKI* 30 315 KOMENSKEGA 44, lJUBLJANA ali
CELOVŠKA 108, LJUBLJANA
ŠOLSKI 30 315  
ODRASLI* 30 /60 330/630  
ODRASLI INTENZIVNI 20 /40 220/420  
INŠTRUKCIJE** 1 15  
Poučevanje na domu 1 15 + potni stroški