Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
12°C
9°C
JUTRI
20°C
9°C
rastoder
Deli
Hrana in Pijača, Dostava hrane in pijače, Sadje in zelenjava , Ostalo, Živila ostala - proizvodnja, Trgovina, Hrana in pijača, Specializirana trgovina

rastoder

Odprto

Danes 8.00‒16.00
Ponedeljek 8.00‒16.00
Torek 8.00‒16.00
Sreda 8.00‒16.00
Četrtek 8.00‒16.00
Petek 8.00‒16.00

Predstavitev

RASTODER, družba za gostinstvo in trgovino, d.o.o., s sedežem na Dvorakovi ulici 3 v Ljubljani, je podjetje z dolgoletno tradicijo, katerega začetki segajo že v leto 1992.

Podjetje je bilo ustanovljeno dne 29.5.1992 in se je sprva ukvarjalo z uvozom in izvozom kave na območju nekdanje Jugoslavije ter transportnimi storitvami in težko mehanizacijo.

Dejavnost smo z leti obogatili z uvozom in izvozom svežega sadja in zelenjave ter se razvili v visoko konkurenčno podjetje, ki deluje na globalnem trgu.

Specializirani smo za uvoz in distribucijo eksotičnega sadja iz Južne Afrike ter Južne in Srednje Amerike. Z razvojem lastne blagovne znamke DERBY® smo dosegli prepoznavnost v svetovnem merilu. Pod tem imenom distribuiramo BANANE iz Ekvadorja ter AGRUME iz Južne Afrike in Argentine.

Široka, vendar specializirana dejavnost na področju sadja in zelenjave, s kvaliteto, ter redno in zanesljivo dobavo, smo znamko DERBY® postavili v rang najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk, posebej med uvozniki banan, limon in pomaranč.

Mednarodna blagovna znamka DERBY® je ena od vodilnih blagovnih znamk na trgu. Poleg lastne blagovne znamke DERBY® pa zastopamo in distribuiramo tudi blago Severne in Južne Afrike : grenivke, avokado, mango,pomelo,sweetie,granatno jabolko ...

VELEPRODAJA – SVEŽEGA Sadja in Zelenjave, ki se nahaja v sklopu DERBY® Distribucijskega centra - BTC na Letališki cesti 25, je namenjena nakupu svežega sadja in zelenjave malim trgovcem ,gostincem in vsem ostalim potrošnikom. Na zalogi imamo raznovrstno izbiro vsak dan svežega sadja in zelenjave. Stranka se lahko tako na lastne oči prepriča o kvaliteti naših artiklov !

Nudimo tudi dostavo svežega sadja in zelenjave vsem gostincem,hotelom in ostalim potrošnikom !

DERBY® Distribucijski center ( BTC – Letališka cesta 25 ) predstavlja nov mejnik v slovenski logistični in posledično tudi v prehrambni industriji, saj so s tem centrom ne le Slovenija, ampak tudi sosednje države pridobile hitrejšo, učinkovitejšo in še bolj kakovostno dostavo tropskega sadja in zelenjave iz celega sveta! Omogočamo pa tudi združevanje izdelkov slovenskih malih kmetov.

Malim kmetom, ki do sedaj niso imeli veliko priložnosti za vstop v trgovinske verige, sedaj ponujamo podjetniško priložnost, da konkurenčno vstopijo na prodajne police velikih trgovinskih verig v Sloveniji, četudi ne proizvedejo ogromnih količin določenega proizvoda. Smo slovensko podjetje ,ki podpira razvoj slovenskega kmetijstva !

Temeljna načela našega poslovanja so KVALITETA, KONKURENČNOST ter CENOVA DOSTOPNOST. Zadovoljstvo naših kupcev je merilo našega uspeha.
rastoder rastoder rastoder rastoder rastoder