Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
29°C
19°C
ČE.
30°C
19°C
BLISK Prometni center
Deli
Avtomobilizem, Izobraževanje za odrasle, Izobraževalni svetovalci, Inštrukcije, Izobraževanje, Storitev, Ostale šole in tečaji, Inštrukcije, Šola, Avtošola, Ostale šole in tečaji

BLISK Prometni center

Odprto

Danes 8.00‒16.00
Ponedeljek 8.00‒16.00
Torek 8.00‒16.00
Sreda 8.00‒16.00
Četrtek 8.00‒16.00
Petek 8.00‒16.00

Predstavitev

Naše poslanstvo je da voznikom in bodočim voznikom nudimo vsa potrebna znanja ter infrastrukturo na katerih se lahko na novo naučijo ali pa obnovijo in nagdradijo že obstoječe znanje. Bodočim voznikom poleg vseh znanj, ki jih pridobijo, učimo tudi širše, o vozniški kulturi ter kar je najpomembnejše tudi o osebnem razvoju.

Vizija podjetja Prometnega centra Blisk je postati sodoben, moderen izobraževalni center, ki bo nudil vso potrebno podporo voznikom v cestnem prometu. Še bolje bomo razvili našo blagovno znamko, ki bo sinonim za kvalitetno in sodobno usposobljen kader.

Lahko nas spremljate tudi na Facebooku.
BLISK Prometni center BLISK Prometni center BLISK Prometni center BLISK Prometni center BLISK Prometni center

Kako do izpita?

Opravljanje vozniškega izpita predstavlja velik korak v življenju posameznika, kot tudi ne prav majhen finančni zalogaj. V naši avtošoli vam bomo pomagali in svetovali pri izzivih, ki jih prinaša opravljanje vozniškega izpita.

Eden izmed najpomembnejših faktorjev pri opravljanju vozniškega izpita je izbira avtošole oz. šole vožnje. V našem prometnem centru dajemo prednost kvaliteti pred kvantiteto. Zato verjamemo, da je tudi to eden izmed razlogov zakaj smo na trgu prisotni že več kot 25 let pod istim imenom - Avtošola Blisk. 

KAKO SE LOTITI PRIDOBITVE VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA ?

Izbira avtošole ni edini pomembni faktor pri opravljanju vozniškega izpita. Pomembno je tudi kje opravljamo teoretična usposabljanja; kot sta tečaj CPP (cestno prometni predpisi), tečaj PP (prve pomoči) in pa zdravniški pregled.

Vsi bodoči vozniki motornih vozil morate pred pričetkom usposabljanja opraviti zdravniški pregled. Opravite ga lahko v enotah Medicine dela, športa in prometa. Zdravniški pregled lahko opravite tudi pri svojem osebnem zdravniku, le če je ta tudi zdravnik medicine dela, športa in prometa.Vsi bodoči vozniki motornih vozil morate pred pričetkom usposabljanja opraviti zdravniški pregled. Opravite ga lahko v enotah Medicine dela, športa in prometa.

Veljavnost zdravniškega spričevala je 3 leta!

Po opravljenem zdravniškem pregledu opravite tečaj cestnoprometnih predpisov ter tečaj in izpit prve pomoči. Tečaj CPP, PP in izpit PP opravljate pri nas.

Nato se na upravni enoti priglasite na teoretični del izpita. Za prijavo na UE potrebujete evidenčni karton vožnje, zdravniško spričevalo, kartico prve pomoči, osebni dokument in 31,91 € za plačilo upravne takse.

Urnik dela Upravne enote Ljubljana - Tobačna ulica 5:

  Ponedeljek

08.00 – 18.00

  Torek

08.00 – 18.00

  Sreda

08.00 – 19.00

  Četrtek

08.00 – 18.00

  Petek

08.00 – 14.00

Ko uspešno opravite teoretični del, lahko pričnete s praktičnim usposabljanjem – vožnjo v avtošoli / šoli vožnje. Najboljše je, da se z evidenčnim kartonom in zdravniškim spričevalom zglasite v eni izmed naših poslovalnic oz. nas kontaktirate preko telefona, kjer se dogovorimo za pričetek vožnje ter izbiro učitelja vožnje. Vaje potekajo po predpisanem učnem programu, po predvidenih stopnjah. V največji možni meri se poskušamo prilagajati vam z izbiro ure in lokacije vožnje.

Ko z učiteljem vožnje presodita, da imate dovolj znanja in spretnosti za varno ravnanje v prometu se prijavite na izpitno vožnjo, na Izpitnem centru  RS (Roška cesta 25, 1000 Ljubljana). Cena za izpitno vožnjo B kategorije je 15,44 €.

Pogoji za pristop k opravljanju izpitne vožnje so:

  • uspešno opravljen predpisan program vožnje
  • dopolnjena starost (za kat. B 18 let)

Izpitni center Ljubljana nudi informacije na telefonski številko 01 306 38 42 v času uradnih ur

  Ponedeljek

07.30 – 10.30

  Torek

15.00 – 17.00

  Sreda

07.30 – 10.30

Na voljo je nova online aplikacija, ki kaže čakalno dobo tako za teoretični, kot tudi za praktični del vozniškega izpita:

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/urnikidic.euprava

Izpitna vožnja je preizkus tako teoretičnega kot tudi praktičnega znanja, kjer morate dokazati, da ste zmožni samostojne in varne vožnje v prometu.