Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
29°C
19°C
ČE.
30°C
19°C
PARATUS izobraževanje in svetovanje d.o.o.
Deli
Šola, Fakulteta, Ostale šole in tečaji, Ostale izobraževalne ustanove, Storitev, Izobraževanje, Izobraževanje za odrasle, Visokošolsko in univerzitetno izobraževanje

PARATUS izobraževanje in svetovanje d.o.o.

Predstavitev

Podjetje Paratus je specializirano za izobraževanje in svetovanje odraslih na ekonomskem področju. Smo izvajalci izobraževalnih programov za IV. in V. stopnjo izobrazbe. Programi se izvajajo v lastnih prostorih na sedežu podjetja, Slovenska cesta 47, Ljubljana. Za naše slušatelje smo posebej skrbno izbrali profesorje z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami.

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki niso zaključili izobraževanja v rednem programu in vsem ostalim, ki jih zanimajo poklici v trgovinski dejavnosti. Izobraževanje poteka v obliki organiziranih predavanj v oddelkih. Predavanja potekajo v dopoldanskem ali popoldanskem času, enkrat ali večkrat tedensko. Po zaključku predavanj iz posameznega predmeta se po dogovoru s predavateljem opravlja izpit. Na izpite se boste pripravljali s pomočjo učbenikov, zapiskov in gradiv, ki so jih pripravili naši profesorji.

V skladu s prilagajanjem izobraževalnih programov poklicnega in strokovnega izobraževanja odraslih udeležencev, prilagajamo izobraževanje značilnostim, potrebam in možnostim slušateljev izobraževanja: trajanje izobraževanja, zaporedje pouka posameznih predmetov, načini in oblike preverjanja ter ocenjevanja znanja.

PARATUS d. o. o., Izobraževanje in svetovanje je po določbi Ministrstva za šolstvo, znanost in šport Republike Slovenije, št.: 608-01-89,90,129/2004 z dne 11. 08. 2004 verificirana vzgojno-izobraževalna enota in je vpisana v razvid izobraževalnih organizacij za izvajanje triletnega programa strokovnega izobraževanja Trgovec (SPI) in štiriletnega programa strokovnega izobraževanja Ekonomski tehnik (SSI) in Ekonomski tehnik (PTI), v Ljubljani.