Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
6°C
-2°C
JUTRI
6°C
-2°C
NAMASTE INDIJSKA RESTAVRACIJA IN NAMASTE INDIAN EXPRESS
Deli
Hrana in Pijača

NAMASTE INDIJSKA RESTAVRACIJA IN NAMASTE INDIAN EXPRESS

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 10.00‒22.00
Ponedeljek 10.00‒22.00
Torek 10.00‒22.00
Sreda 10.00‒22.00
Četrtek 10.00‒22.00
Petek 10.00‒22.00
Sobota 11.30‒21.30

Predstavitev

Indijska Restavracija Namaste in Namaste Indian Express

Restavracija Namasté je svoje ime dobila po indijskem pozdravu. Ponujamo vam večno indijsko tradicijo orientalskega vzdušja, gostoljubnosti in gurmanskega užitka. 

V restavraciji Namasté si lahko privoščite kulinarične specialitete Velikega mogula (jedi kraljevskega okusa). To so jedi iz severa Indije, predvsem iz pokrajin Rajhastan in Punjab. Poleg mesnih jedi, znanih po vsej Indiji, vam nudimo široko izbiro vegetarijanskih jedi, še zlasti pa priporočamo specialitete, pripravljene v indijski glineni peči, imenovani tandoor. Pri pripravi jedi uporabljamo pristne začimbe, ki pa jih ne naredijo pikantnih. Naši kuharski mojstri pripravijo vsako jed posebej in bodo z veseljem vašo izbrano jed prilagodili vašem okusu. 

Na vsakem koraku se trudimo, da se vračate v našo restavracijo kot zadovoljni prijatelji! 

Namaste Indian Express

Za vse lačne, ki se vam vedno mudi, a bi vseeno pojedli kakovosten in gurmanski obrok. Za vse tiste, ki se rdi prepustite zapeljevanju zdrave prehrane.
Predvsem pa za vse ljubitelje aromatične INDIJSKE kulinarike!
Za VAS smo odprli restavracijo Namaste Express, v samem srcu Ljubljane. Nahajamo se na Trubarjevi ulici, le streljaj od Tromostovja.
Lepo vabljeni v Bollywoodsko Namaste express restavracijo, kjer se čas preprosto ustavi. Pri nas se boste lahko naužili začimb, vonjav in okusov odlične indijske hrane. Kaj pravite na zdravo rumeno lečo, riževe palačinke brez laktoze in glutena ali pa pečenega piščanca v tandoori peči?
Okusen in zdrav obrok z veseljem pripravimo tudi za tiste, ki imate rajši vegansko ali vegeterijansko prehrano. Zelenjavo pripravimo v posodah, kjer meso ni bilo nikoli obdelano, kombiniramo pa jo lahko z rižem (riževe palačinke), lečo (lahko brez laktoze in glutena) ter zelenim in rdečim čilijem.
Če pa se vam res zelo mudi, vam najraje ponudimo zdaj že dobro znane indijske zavitke, ki jih že 5. leto zapored nudimo na ODPRTI KUHINJI v Ljubljani. 
Za vsakega nekaj okusnega, aromatičnega in zdravega. 
Vabljeni v Namaste express!

Več info na: http://www.restavracija-namaste.si/express/ ter https://www.facebook.com/namastexpress/

##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT## ##GALLERY IMG ALT##