Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
15°C
6°C
PON.
17°C
10°C
COLBY, PODJETJE ZA RAČUNALNIŠTVO D.O.O.
Deli
Šport in rekreacija, Športna oprema in dodatki, Trgovina, Računalniki in elektronika

COLBY, PODJETJE ZA RAČUNALNIŠTVO D.O.O.

Predstavitev

Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1994. Od vsega začetka se je ukvarjalo s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku s prodajo preko pošte, nato preko lastne trgovine. S časom pa smo se preusmerili predvsem na veleprodajo.

Trenutno smo uvoznik in distributer za nekatere vodilne svetovne založnike kot so Electronic Arts, Take 2, Ubisoft, Namco Bandai, Square Enix, Bethesda, 505 Games in drugi. Uvažamo in distribuiramo pa tudi igre številnih manjših založnikov. Smo vodilni distributer iger za računalnike in igralne konzole v Sloveniji, z okoli 85% tržnim deležem.

V letu 2004 smo odprli spletno trgovino igabiba.si. V zelo kratkem času je postala vodilna spletna trgovina za vse ljubitelje iger.

Cilj:
Cilj je obdržati in še dodatno utrditi vodilno vlogo, še dodatno dvigniti kvaliteto storitev in razširiti prodajni program. 


www.colby.si
COLBY, PODJETJE ZA RAČUNALNIŠTVO D.O.O. COLBY, PODJETJE ZA RAČUNALNIŠTVO D.O.O. COLBY, PODJETJE ZA RAČUNALNIŠTVO D.O.O. COLBY, PODJETJE ZA RAČUNALNIŠTVO D.O.O.