Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
29°C
18°C
JUTRI
29°C
17°C
BARTUS šola ruščine in tujih jezikov
Deli
Šola, Ostale šole in tečaji, Inštrukcije, Izobraževanje, Storitev, Ostale izobraževalne ustanove, Ostale šole in tečaji, Šola za tuje jezike, Inštrukcije, Tečaji tujih jezikov 

BARTUS šola ruščine in tujih jezikov

Predstavitev

Če se odločate za učenje ruščine, vas prisrčno vabimo, da vstopite v naše virtualne razrede in se podrobneje seznanite z Bartusovo ponudbo tečajev.

Za vsa vprašanja in podrobnejše informacije smo vam na voljo osebno ali po telefonu. Z veseljem vam bomo svetovali oz. izbrali program, ki bo ustrezal vašim željam.

V poslovnem svetu je podjetje Bartus prepoznavno predvsem kot šola poslovne in strokovne komunikacije v ruskem jeziku.

Naša dejavnost je od vsega začetka intenzivno usmerjena v tečaje ruskega jezika za podjetja in v izdelavo tečajev po meri. Po preverjeni učinkoviti metodi intenzivnega učenja vas bomo v najkrajšem času usposobili za delo z rusko govorečimi partnerji in vam nudili vso jezikovno podporo pri prevajanju dokumentacije in tolmačenju na poslovnih srečanjih.

Za odrasle, ki se želijo naučiti ruščine oz. bi radi obnovili znanje, smo pripravili niz programov, o katerih lahko preberete več v rubriki Tečaji ruščine za odrasle. Vabimo vas medse, da se udeležite zanimivih programov in spoznate nadvse zanimive ljudi!

Zlasti smo veseli dejstva, da se za učenje ruščine odloča čedalje več osnovnošolcev in dijakov, ki perspektivo znanja ruščine vidijo v vse večjem sodelovanju Slovenije z Rusijo. Posebej zanje je tim mladih profesorjev ruščine izdelal mikavne programe, ki so predstavljeni v rubriki Tečaji ruščine za mlade.

Na pobudo podjetij in slušateljev smo ponudbo tečajev ruščine v preteklih letih dopolnili še s tečaji drugih tujih jezikov. Ker smo se že od vsega začetka specializirali za izvedbo programov, prilagojenih potrebam podjetij, so tudi ti tečaji namenjeni predvsem internemu izobraževanju znotraj podjetij.

Veseli bomo, če bomo naše znanje lahko delili tudi z vami!

Tečaji ruščine

TEČAJI RUŠČINE ZA PODJETJA

Ob vse hitrejšem in prepričljivejšem vstopanju Slovenije na ruski in svetovni trg postajata razumevanje inznanje ruščine ena od ključnih dejavnikov poslovnega uspeha. Zaradi specifičnih potreb po tovrstnem znanju se je podjetje Bartus že v začetku specializiralo za izvedbo jezikovnih tečajev, prilagojenih potrebam podjetij. Za učinkovito organizacijo in izvedbo jezikovnega pouka pri nas skrbijo izkušeni strokovnjaki za svetovanje in pripravo programov za podjetja.

Po dogovoru z vami bomo:

 • brezplačno preverili predznanje vseh kandidatov in naredili analizo potreb po znanju ruščine (angleščine ali nemščine) v vašem podjetju,

 • izdelali poseben učni program ter predlagali optimalno sestavo skupin in obseg ur za dosego zastavljenega jezikovnega cilja,

 • organizirali pouk v podjetju ali v našem jezikovnem centru in uskladili urnik z vašimi željami in možnostmi,

 • izvedli končne preizkuse znanja in izdali ustrezna potrdila,

 • sestavili podrobna poročila o napredku udeležencev med tečajem in po opravljenem končnem testu.

Programi zajemajo različne teme in pokrivajo potrebe po sporazumevanju v najrazličnejših poslovnih in vsakdanjih situacijah, kot so vodenje sestankov, telefonski pogovori, pogajanja, poslovne prezentacije, poslovne korespondence in strokovno usposabljanje ruskih partnerjev na terenu.

Poleg stopenjskega pouka poslovne ruščine (A1–B2, od začetne do konverzacijske stopnje) smo razvili tudi veliko modulnih programov, kjer v strnjenih časovnih okvirjih poskrbimo za hitro in učinkovito jezikovno izobraževanje. Zaradi pomanjkanja časa se čedalje več podjetij odloča za kratke intenzivne delavnice in seminarje, kjer tečajniki v majhnih skupinah v dveh oz. treh dneh (10−15 učnih ur) predelajo posamezne teme iz svojega poslovnega življenja.

Vodstvenim delavcem priporočamo individualni pouk s prilagodljivim urnikom oz. program intenzivnega modulnega usposabljanja (5 x 3 dni ali 4 x 3 dni) na odmaknjeni lokaciji, ki omogoča nemoteno in učinkovito učenje. Tečaje izvajamo v Kranjski Gori, Bohinju in termah Olimia, vodijo pa jih predavatelji z večletnimi izkušnjami iz poučevanja odraslih, strokovnjaki za izvedbo intenzivnih programov.

Podjetjem, s katerimi dolgoročno sodelujemo, ponujamo posebne popuste za prevajanje in tolmačenje.Tečaji ruščine za odrasle

Ruščina postaja v svetu vse bolj aktualna in morda ste tudi vi med tistimi, ki bi se je radi naučili oz. ki bi radi osvežili gimnazijsko znanje in ponovno spregovorili v ruščini. Če je tako, vas vabimo, da obiščete naše tečaje, kjer boste urili jezikovne spretnosti, hkrati pa boste izvedeli veliko zanimivega o tej nenavadni deželi, njenih prebivalcih in njihovem načinu življenja.

Kot je rekel veliki ruski pesnik:

»Rusije ne moreš razumeti, v Rusijo moraš verjeti.« Moraš doživeti …

 • Rusijo belih noči, sibirskih tigrov in predzgodovinskih mamutov,

 • rusko trojko v zimskem jutru in skodelico pravega črnega čaja ob srebrnem samovarju,

 • kaviar s šampanjcem, prefinjen zajtrk ruskih aristokratov, ukrajinski boršč in mesne piroške, priljubljeno jed ruskih kmetov,

 • gostoljubje podmoskovske dače in vonj brezovih snopičev v ruski 'banji',

 • blišč in omiko ruskega plemstva, ujeta v muzeje Moskve in Sankt Peterburga,

 • klubski večer na Arbatu, cirkus na rožnem bulvarju ali premiero v eksperimentalnem gledališču

 • pa tudi rok koncert, evrovizijo in

 • prijateljski klepet s kitaro do zgodnjih jutranjih ur …

Vse to in še veliko več je Rusija, ki preseneti vsakič, ko se ji prepustiš …