Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-5°C
JUTRI
2°C
-2°C

Ženski krog Kako smo ženske drugačne od moških

10240
Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.
Vstopnina: 15€

Draga Boginja!

Poznaš svoje prednosti, ki jih imaš kot ženska? Si jih že zaobjela, prebudila?
Koliko zaupaš svoji intuiciji?
Čutiš moč svoje maternice, njene kreativne energije in vseobsežne modrosti?
Si želiš spoznati svojo notranjo žensko in notranjega moškega (animo in animus)?
Želiš obuditi boginjo v sebi?

Od 21.6. naprej smo v ženski polovica leta. Če smo v prvi polovici leta več delovale navzven, je zdaj čas za obračanje navznoter, raziskovanje sebe in tega, kdo smo. V avgustu je čas žetve naših plodov, čas obilja, ko si privoščimo razkošje, ko res lahko začutimo boginjo v sebi.

V četrtek, 24. 8. 2017, od 18:00 do 21:00 se bomo poglobile v temo Kako smo ženske drugačne od moških. Skupaj bomo odkrivale, kaj za nas pomeni biti ženska, zakaj smo drugačne od moških ter kako uravnotežiti svojo notranjo žensko in moškega (animo in animus). Ozaveščale bomo moč intuicije, naše kreativnosti in celile svoje rane iz preteklosti, ki nam preprečujejo, da bi polno zaživele v svoji ženski energiji.

Pridi se razvajati v zdravilni krog žensk, ki te bo napolnil s samozavestjo, ti vlil nove energije in te podprl tam, kjer to najbolj potrebuješ.

Pričakuješ lahko, da boš o sebi kot ženski odkrila nekaj novega, pozdravila tiste dele sebe, ki so potrebni celjenja, odkrila dobrohotni moški del sebe, se povezala s svojo žensko energijo in z ženskami v krogu. Odkrila boš, da je ženska družba, če je prava, zdravilna in te lahko neverjetno napolni, podpre in ti služi kot odskočna deska v svet.

A woman is the full circle. Within her is the power to create, nurture and transform. – Diane Mariechild

Če začutiš klic svojih ženskih globin, se odzovi in se pridruži toplini kroga. V simboliki obreda, misteriju noči, skrivnostnosti kroga bomo odkrivale najtemnejše dele sebe in jih skušale integrirati v celoto naše popolne biti. 

Ženski krog vodim Ana Dvoršak, mama, hčerka, teta, žena in predvsem Ženska, Boginja. Sem psihologinja po izobrazbi, učiteljica joge, mama po srcu in strastna raziskovalka svojih globin. Ženski krogi mi pomenijo res veliko. Zame so obnavljanje zaupanja vase, vrnitev domov, k sebi, rekalibracija življenja, doživljanje globlje povezave z ženskami, sodelovanje in odkrivanje svoje ženskosti. Mistična energija kroga je resnično čarobna. 

Prispevek znaša 15 eur. Ni potrebno nikakršno predznanje, pridi točno takšna kot si in povabi tudi druge tebi pomembne ženske, da se nam pridružijo. Prijaviš se tako, da pošlješ elektronsko sporočilo na dvorsak.ana@gmail.com.

Krog se bo odvijal v Ljubljani, točno lokacijo pa ti sporočim ob prijavi. Če imaš kakršna koli vprašanja ali dvome, me lahko pokličeš na 040 885 343.

Če ti termin ne ustreza, pa želiš prejemati novice o prihodnjih ženskih krogih, mi prav tako piši na moj e-mail naslov dvorsak.ana@gmail.com.

Z ljubeznijo,
Ana

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.