Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
-2°C
-3°C

Ženski krog Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu

10336
Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.
http://bit.ly/2tn4ubc

Srčno te vabim, da se nam v četrtek, 6.7.2017, od 18:00 do 21:00 pridružiš na ženskem krogu, kjer bomo spregovorile o postavljanju osebnih mej in prevzemanju odgovornosti za svoje življenje. Naša tema kroga bo Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu, v krogu pa se bomo prilagajale trenutnim potrebam prisotnih.

Znaš jasno in odločno postaviti mejo, ki jo drugi upoštevajo?
Znaš zahtevati tisto, kar ti pripada?
Se ljudje do tebe obnašajo spoštljivo? Kakšen odnos dovoljuješ, da drugi gojijo do tebe?
Znaš jasno izraziti svoje potrebe in zahtevati njihovo zadovoljitev?
Čutiš veliko občutkov krivde, ko izražaš sebe, svoje potrebe, želje, misli in osebne meje?
Kdaj se ujameš, da druge kriviš za svojo trenutno situacijo ali svoja čustva?

Če ne veš točno, kdo si, kaj je tvoje mesto v svetu, kaj je tvoje poslanstvo, čutiš preveliko odgovornost za občutja in srečo drugih, težko rečeš ne, ker te je strah zavrnitve ali dopuščaš, da se drugi odločanjo namesto tebe, se nam pridruži na ženskem krogu, kjer bomo spregovorile o postavljanju ustreznih osebnih mej, zaščiti svojega prostora in ustvarjanju zdravih, enakovrednih odnosov. Dotaknile se bomo tudi prevzemanja odgovornosti za svoje življenje, svoje odnose in svojo prihodnost. Skupaj se bomo vprašale, kaj nas trenutna življenjska situacija, odnosi in čustva skušajo naučiti. Katere dele sebe smo na naši poti potisnile daleč v temo in zdaj kličejo po naši pozornosti.
Vabim te v toplino ženskega kroga, kjer vsaka najde prostor in čas, da se izrazi. Skupaj se bomo spustile v svoje globine, se povezale v meditaciji in delile svojo izkušnjo. Na koncu pa pogledale, kakšno sporočilo nosi za nas matriarhalni tarot.

Ko pridemo skupaj v enakosti in sprejemanju, dovolimo, da se zgodi čudež. Ko smo videne, slišane in podprte lahko transformiramo svoje negotovosti, rane, ljubosumja, tekmovalne vzorce in zahtevamo naš resničen sijaj, enotnost in moč.

Dobrodošle vse ženske, mamice, hčere, babice, tete in prijateljice. Predhodne izkušnje z ženskimi krogi ali meditacijo niso potrebne. Pridite točno takšne, kot ste.
Prijave so obvezne na dvorsak.ana@gmail.com. 
Lokacijo sporočim ob prijavi. Za vse dodatne informacije sem vam na voljo Ana Dvoršak na številki 040 885 343.
Zaželjeni prostovoljni prispevki za izmenjavo energij. Več na : http://bit.ly/2tn4ubc

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.