Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
32°C
15°C
JUTRI
33°C
18°C

Začuti žensko v sebi- uvodna delavnica

Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.
Vstopnina: 15€

Dejstvo je da samo 4% žensk doživlja orgazem celega telesa, 20% klitoralnega ali pa ga celo igra. Torej vse preveč žensk, sploh ne pozna svojega telesa, cikličnostiee, ter nikoli ne uživa v spolnosti.
Želim si, da bi lahko vsaka ženska zaživela svoj polni potencial, ter verjamem da sem na dobri poti.

Če le nekaj minut dnevno investirate vase, v svojo ženskost, žensko spolno energijo in zadovoljenost, osebno rast, nekaj naredite za več energije, veselja in radosti v življenju, se bo vaša investicija bogato obrestovala. Ste vedele kako pomembno je čutiti svojo vonj in maternico ter se z njima povezati? Kako to naredite se bomo naučile na delavnici začuti žensko v sebi.

Program je pripravljen za pripadnice ženskega spola, ki se dnevno soočate s številnimi aktivnostmi, obveznostmi in stresom. Na kožo je pisan damam, ljubimkam, študentkam, gospodinjam, aktivnim ženskam v službi ali poslu, v partnerstvu ali samskim, z ali brez otrok. Idealen je za ženske, ki želite storiti najprej nekaj zase in s tem tudi za svoje bližnje. Čas je, da se vrnete k sebi in zacvetite kot vrtnice v popolnem razcvetu ženskosti.

Seksualnost in seksualna energija sta zelo pomembno področje, saj to je v resnici življenjska energija, ki kreira nova življenja. Vzemi temo resno. Vse katere vas pokliče vabljene!

Ideja za moške: Delavnica je primerno darilo za vašo drago. Z delavnico bosta imela koristi oba. Dajte vama to darilo in kmalu boste imeli ob sebi prebujeno, strastno, ognjeno, ljubečo žensko polno življenjske energije.

Teme delavnic
Kaj bi morala vsaka ženska vedeti o sebi, ženski energiji, vrstah orgazma in ženskem izlivu, točki g, povečanju libida. Krepile bomo spolno energijo, izvajale dihalne vaje za dvig orgazma, taoistične tehnike, komunikacijo med partnerjema, odkrivale prepričanja in vzorce v povezavi s spolnostjo, zlorabe, kako do orgazma, faze v spolnosti, postavljanje osebnih mej, odkrivale žensko v sebi, tantra masažo in pomen, kako uporabiti seksualno energijo za večjo kreativnost in uspešnost.

Cilji delavnice
razbijanje tabujev o spolnosti,
duhovni pristop k spolnosti,
dvig seksualne inteligence in ženske energije,
poiskati moč v sebi, osebna rast,
zažarite skozi spolnost na vseh področjih,
trening postavljanja mej, odpiranje duhovnih darov, itd.


Imaš prepričanja v povezavi s spolnostjo, ki te ne podpirajo, niso tvoja, ter te blokirajo.Se tudi tebi dogaja, da nisi sproščena v intimnem odnosu z partnerjem in posledično celo ne doživiš orgazma. Je tvoja telesna samopodoba nizka. Si bila kdaj zlorabljena. Doživljaš le klitoralne orgazme. Se v odnosu z moškim samo-zlorabljaš. Nimaš veliko izkušen s področja spolnosti.

Si pripravljena se podati z nami na to pot?O meni
Sem Rozalija Hartman in se že 16 let ukvarjam z razvojem na področju spolnosti ter osebno rastjo. Delila bom lastne izkušnje, kaj je pri meni delovalo, kaj še počnem za rast in razvoj in za to, da se še bolje čutim. Podelila bom vaje iz delavnic in šolanj, na katerih sem bila. Skratka, sem predvsem ženska, ki bo z vami delila svojo izkušnjo, zgodbo in znanja. Sem tudi ekonomistka, tržnica, coach, nlp mojstrica, tetahealing praktik, mavrična terapevtka, tantra maserka, dokončala sem šolo reikija, šolo klasične masaže in delavnice s področja osebne rasti, kriya tantre, delavnice za maternice, transceditalne meditacije, trebušnega plesa, Joge, argentinskega tanga, partnerskih odnosov, govorice telesa. Sem pa tudi mama, babica, ženska, ljubimka, prijateljica, učenka, predvsem pa raziskovalka spolnosti, prodaje, spolne energije in duhovnosti.

Termini in prijava
Če še kolebaš in ne veš, če je delavnica zate, se nam pridruži na uvodni delavnici, ki bo 9.4.2018 ob 17.30h do 19.30h kjer boš začutila, če se nam kasneje pridružiš tudi na ostalih šestih. Obvezne so prijave preko e-pošte: rozalija@la-vita.si

Na uvodni delavnici zaželeni le samoprispevki. Na sami uvodni delavnici boš dobila zase ogromno informacij, ter se lažje odločila za nadaljevanje. Vsa srečanja po uvodnem, katerih bo 6, si bodo sledila ob ponedeljkih od 16.4.2018 dalje, od 17.30 do 21.00 v Ljubljani. 
Vrednost 6 srečanj Akademije je 1060 €, ker pa si želim, da si lahko vsaka izmed vas privošči to delavnico in ker ste hkrati moja podpora na poti, vam ponujam vseh 6 srečanj za zgolj 280 € , za študentke in dijakinje pa je cena 200 € . Možno je plačilo v dveh obrokih. 

Prijave in vprašanja pošljite preko kontaktnega obrazca ali tel. 040 628 080. Lokacija bo v Ljubljani, Brglezov štradon 5 Ljubljana, zemljevid z navodili pošljem na e-pošto ob prijavi.

Več o dogodku in ostalih storitvah : www.la-vita,si 

Na delavnico pridite v udobnih oblačilih, prinesite podlogo za jogo, krilo, dekico, svinčnik, papir in dobro voljo ter odprt um.

Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, 43251463
račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

ABC nepremičnine
Avtohiša Snoj
MBA vhodna vrata in okna
Dežela okusov