Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
27°C
18°C
JUTRI
29°C
17°C

Sinastrija s starši in v družini

11462
Deli


Seminar Instituta IPAL

Manca Javornik: *Sinastrija s starši in v družini*

"Na kakšen način v življenju dojemamo sami sebe kot individuume, je v največji meri odvisno od odnosov, ki jih na svoji življenjski poti sklepamo z drugimi ljudmi - lahko rečemo, da so odnosi temeljni arhetipski princip življenja. Prvi odnos v življenju posameznika se praviloma oblikuje z njegovimi starši ter morda s sorojenci in ta je potem osnova za vse ostale odnose v življenju. Na seminarju si bomo pogledali, kako s pomočjo sinastrije poiskati energijske skladnosti in neskladnosti med družinskimi člani. Na podlagi posameznih primerov bomo ugotavljali, kakšni astrološki vzorci se oblikujejo v neki družini in kako ti v odraslem življenju človeka potem vplivajo na njegove povezave z drugimi ljudmi."

Kotizacija za posamezen seminar znaša:
- za gojence v uvodnih skupinah in na študiju 23,00 Eur
- za ostale gojence in zunanje slušatelje 66,00 Eur

Prijave do srede pred seminarjem v tajništvu instituta:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si

*Manca Javornik, dipl. psih. astrol., je po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka, trenutno zaposlena na področju financ in leasinga. Na Duhovni univerzi se je prvič srečala z (ezoterično) astrologijo. Leta 2006 je na Institutu IPAL pričela obiskovati uvodno skupino psihološke astrologije in psihoanalize ter leta 2015 zaključila dodiplomski študij z diplomo "Poklic v luči psihološke astrologije in psihoanalize". Na Institutu IPAL aktivno deluje kot tutorka. S pomočjo psihološke astrologije in psihoanalize, preko meditativnega dela ter skozi vstopanje v različne odnose z ljudmi neprestano išče in po koščkih odkriva zaklad v svojem srcu.

Ponudbo seminarjev Instituta IPAL si lahko ogledate na spletni strani, vsak semester je na voljo 10 seminarjev, možen nakup paketa treh seminarjev s 15% popustom.

http://ipal.si/celodnevni-seminarji

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

MBA vhodna vrata in okna
Dežela okusov
ABC nepremičnine