EIT Food Hub Slovenija, Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani in Perutnina Ptuj, organiziramo dogodek »Challenge lab«, na katerem boste udeleženci reševali poslovni izziv na področju alternativnih beljakovin.
Iz prve roke boste spoznali metodo Design Thinking, najsodobnejši pristop reševanja kompleksnih izzivov, ki ga uporabljajo tudi največja agroživilska podjetja (npr. Danone, Nestle ipd.) in sodelujte pri iskanju rešitev z izkušenimi mentorji.
Kdaj in kje?
- 1. srečanje: v petek 19. november 2021, ob 16:00, na Biotehniški fakulteti (Jamnikarjeva ulica 101, Ljubljana), Oddelek za živilstvo, predavalnica Ž1: uvodno srečanje.
- 2. srečanje: petek 26. november 2021, ob 16:00, na GZS (Gospodarska zbornica Slovenija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana): Design thinking predavalnica.
- 3. srečanje: petek 3. december 2021, ob 16:00, na sedežu podjetja Perutnina Ptuj (Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj): predstavitev idej in razglasitev zmagovalca.
Zakaj se prijaviti?
- Pridobite izkušnje pri reševanju kompleksnih izzivov.
- Rešujte poslovni izziv s področja alternativnih proteinov.
- Osvojite nova podjetniška znanja.
- Potegujte se za eno od treh denarnih nagrad.
- Sklenite nova poznanstva in potencialna partnerstva.
Nagrada?
- 1. mesto: 2000 €
- 2. mesto: 1000 €
- 3. mesto: 500 €
Kdo se lahko prijavi?
Študenti, doktorski študenti, mladi raziskovalci, strokovnjaki z različnih področjih in vsi, ki vas to področje zanima. Za udeležbo ne potrebujete nobenih predznanj ali predhodnih izkušenj iz podjetništva ali agroživilstva.
Več o dogodku: https://cutt.ly/PTrNCcP
Obvezna prijava: https://cutt.ly/eTrNFtZ - prijave odprte do 17. 11. 2021
Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji (Preboleli-Cepljeni-Testirani). V primeru poslabšanja epidemiološke slike bo dogodek izpeljan virtualno.
