Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
33°C
19°C
JUTRI
36°C
20°C

Psihopatologija v luči psihološke astrologije

11299
Organizator: Institut IPAL
Vstopnina: 66€
Seminar Instituta IPAL

Mario Baar: *Psihopatologija v luči psihološke astrologije*

"Drugi seminar na temo psihopatologije bo povezan s psihopatologijo posameznih planetov sončnega sistema. Kot vemo, ima vsak planet svojo specifično notranjo in zunanjo dinamiko, ki lahko deluje tudi destruktivno, kar pomeni, da je psihopatološko signifikanten. Arhetipi, ki delujejo v horoskopu prek planetov sončnega sistema, odražajo strukturo osebnosti, ki je glede na aspekte različno integrirana in odraža zavestne in nezavedne vzorce posameznika, s katerimi se mora veliko ukvarjati. Psihodinamika posameznikovega obnašanja, mnenj, stališč, pristopov in reakcij je povezana tudi s posameznimi astrološkimi hišami, ki odražajo področja življenja, kjer posameznik doživlja težave, tako na notranji kot tudi na zunanji ravni. V obravnavo posameznih potencialnih psihičnih težav bomo vključili tudi znamenja zodiaka in praktične zglede."

Kotizacija za seminar znaša za zunanje slušatelje: 66,00 eur

Prijave do zadnje srede pred seminarjev v tajništvu instituta:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si

*Mario Baar, dipl. psih. astrol., je diplomirani inženir elektronike, rojen 20. 6. 1953 v Ljubljani. Že v otroštvu se je zanimal za skrivnosti vesolja, filozofijo in psihologijo. V osnovni in srednji šoli se je precej intenzivno ukvarjal z glasbo, kasneje pa nekaj let tudi z amatersko fotografijo. Ko je bil deset let zaposlen na Institutu Jožef Stefan kot razvojni inženir, se je leta 1990 srečal z astrologijo, ki ga je močno pritegnila. V začetku leta 1995 se je vpisal na redni študij na Institutu Matjaža Regovca, kjer je decembra 1997 tudi diplomiral. Leta 1998 je na Institutu IPAL začel voditi tristopenjske astrološke tečaje za začetnike, na diplomskem študiju pa praktične vaje, tutorske skupine in celodnevne seminarje. Imel je vrsto javnih predavanj na Filozofski fakulteti in v Cankarjevem domu, napisal pa je tudi veliko člankov za različne revije. V Ljubljani ima svojo lastno astrološko prakso, vodi tudi skupine mitološkega tarota. 
http://www.astroloskosvetovanje-mb.si/

Ponudbo seminarjev Instituta IPAL si lahko ogledate na spletni strani, vsak semester je na voljo 10 seminarjev, možen nakup paketa treh seminarjev s popustom.

http://ipal.si/celodnevni-seminarji

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Iksa Vizija
MBA vhodna vrata in okna
ABC nepremičnine