Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
3°C
-1°C

Psihopatologija v luči analitične psihologije

10720
Organizator: Institut IPAL
Vstopnina: 66
Seminar Instituta IPAL

dr. Matjaž Regovec: *Psihopatologija v luči analitične psihologije*

"Poznavanje psihopatologije je pomembno pri vsakem svetovalnem in terapevtskem delu. Zavedati se moramo omejitev glede dela v samostojni klinični praksi. Kakšne so osnovne značilnosti psihotičnih motenj in po čem jih prepoznamo? Nadalje bomo pogledali osnovno teorijo nevroz in z njimi povezano psihodinamiko kompleksov. Kakšna je razlika med arhetipsko in nevrotsko dinamiko? Obravnavali bomo tudi psihopatologijo prisilnih misli in prisilnih dejanj ter se posvetili osebnostnim motnjam ter motnjam osebnosti. Ključno vprašanje, na katerega bomo tudi skušali odgovoriti je, kako integrirati in nato dejansko primerno živeti svojo psihopatologijo, kajti vsaka psihopatologija mora najti svoje mesto v primerni življenjski obliki."

Kotizacija za posamezen seminar znaša za zunanje slušatelje: 66,00 Eur

Prijave do srede pred seminarjem v tajništvu instituta:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si

*Dr. Matjaž Regovec je doktor psiholoških znanosti, kvalificirani jungovski psihoanalitik in psihološki astrolog. Je član Zveze psihoterapevtov Slovenije, avstrijske zveze za analitično psihologijo (ÖGAP) in londonske zveze jungovskih psihoanalitikov (AJA), kjer redno predava na usposabljanjih za jungovske psihoanalitike. Leta 1993 je ustanovil Institut IPAL, kjer še danes deluje kot direktor in vodja tutorjev.

Ponudbo seminarjev Instituta IPAL si lahko ogledate na spletni strani, vsak semester je na voljo 10 seminarjev, možen nakup paketa treh seminarjev s popustom.

http://ipal.si/celodnevni-seminarji

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.