Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
12°C
PET.
23°C
11°C

Predstavitev novega Pravilnika o zagotavljanju varnosti in zdravja delavcev pri ročnem premeščanju bremen

##VIEWS##
Organizator: TRGOVINSKA ZBORNICA SLOVENIJE
Kontaktni podatki organizatorja: Tanja Rudolf, info@tzslo.si, +386 (0)1 589 82 12.
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

Vljudno vas vabimo na predstavitev novega Pravilnika o zagotavljanju varnosti in zdravja delavcev pri ročnem premeščanju bremen, ki bo potekala v torek, 23. 4. 2024 od 10.00 do 11.30 ure preko platforme ZOOM.

Pravilnik je začel veljati 17. avgusta 2023, uporabljati pa se začne 1. avgusta 2024. Glede na njegovo kompleksno uporabo v praksi podjetjem priporočamo, da pričnejo s pripravami na njegovo uporabo v najkrajšem možnem času!

Na predstavitvi novega pravilnika vas bomo seznanili z obveznostmi, ki jih le-ta po novem nalaga delodajalcem ter praktičnimi informacijami povezanimi z njegovim izvajanjem v praksi (elektronski obrazci iz prilog pravilnika).

Predstavitev pravilnika je namenjena predvsem mikro, malim in srednjim podjetjem, ki se z njegovo vsebino še niste podrobneje seznanili ter želite pridobiti informacije, kako se pravočasno in ustrezno pripraviti na obiske inšpektorjev po 1. avgustu 2024.

Predstavitev bo izvedla Karmen Fortuna, pravna svetovalka TZS in članica Delovne skupine MDDSZ za pripravo izhodišč za pripravo Predloga pravilnika o zagotavljanju varnosti in zdravja pri ročnem premeščanju bremen.

Kotizacije NI!Oglejte si tudi