Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
ČET.
15°C
7°C

Praznična izmenjevalnica, popravljalnica in ustvarjalna delavnica

##VIEWS##
Organizator: DRUŠTVO EKOLOGI BREZ MEJA
Kontaktni podatki organizatorja: Ekologi brez meja, info@ebm.si, 040 255 433.
Vstopnina: Vstop prost
Ekologi brez meja vas pred prazniki vabimo na koristno 'zapravljanje' časa, ne denarja! V Info točki Misije 100 (stavba Kresije, vhod s Pogačarjevega trga 2) pripravljamo živahen družabni dogodek, ki bo zažarel v duhu ponovne uporabe.
  • IZMENJEVALNICA PRAZNIČNIH OKRASKOV: Vabljeni, da se nam pridružite z okraski, ki jih več ne potrebujete in jih izmenjate za 'novo-staro' kolekcijo.
  • POPRAVLJALNICA PRAZNIČNIH LUČK: Vsi vemo, kako je s temi božičnimi lučkami ... vsako leto nas pričakajo zavozlane v klobčiču in vsako leto z manj delujočimi elementi. To pa seveda še ne pomeni, da so za odpad! Na dogodku se nam bo pridružil mojster iz Servisa Jurco in vaše lučke pripravil na novo sezono sijanja.
  • USTVARJALNA DELAVNICA
    Z ustvarjalko Tanyo Charlesworth se bomo lotili čisto pravega 'upcikliranja'. Odslužene praznične okraske in materiale bomo uporabili za izdelavo posebej bleščečega nakita. Vabljeni, da na delavnico pridete opremljeni z vsemi vrstami prazničnih okraskov, klobučevino, volno, velikimi varnostnimi zaponkami, darilnim papirjem ... Za vsako 'šaro' bomo poiskali nov namen!
---
Dogodek je brezplačen in poteka v sklopu projekta Communities Go Circular. Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali programa CERV. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti program CERV.


Oglejte si tudi