Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
29°C
17°C
TOR.
29°C
16°C

Popolni orgazem za moške in ženske z pridihom tantre

11157
Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.
Vstopnina: 50
https://www.facebook.com/events/1963201247332580/

Karkoli počneš, počni meditativno in popolno-tudi seks. Spregovorili bomo o sveti spolnosti, ki povezuje tudi duše ne le telesa. Spolnost je še vedno tabu tema v partnerskih odnosih, zato je čas da o tem spregovorimo iskreno in odprto. Govorili bomo o tem kaj mora ženska vedeti o sebi, ter tudi kaj mora moški vedet o ženski. Seveda bo govora tudi kaj mora ženska vedet o moškem in moški o sebi. Obdelali bomo tudi termija dober ljubimec in dobra ljubimka. Zakaj je moški sonce ženska luna. Vpliv cikličnosti žensk na odnos. Kako nad konflikti v odnosu. Poslušanje partnerjev v odnosu ( poslušam----pa tudi slišim?) . Vaje za povezovnje in dober stik partnerjev, dihalne vaje, vaje za dvigovanje orgazma, tantrična spolnost, zadrževanje ejakulacije, čakre, taoistične tehnike)....Vse to in še več bomo šli skozi v nedeljski delavnici, zato enostavno morata bit z nami. 
Morda mala informacija za moške o ženskah in nekaj od ženske za ženske.
Kadar pride do prehitre penetracije, torej kadar naša yoni ni ogreta, se na spolnih organih delajo rane in trajne poškodbe, duša pa se s tem prazne. Kadar ste torej v spolnem aktu brez da ste lepo ogrete, strastne in to počnete zgolj ali samo za partnerja, ste v velikem minusu tako vi, kot vaš partner. Ne en ne drugi nič ne dobi, oba samo izgubita. Ne počnite tega za druge, počnite to iz ljubezni in strasti, poželenja, iz svoje odprtosti in ognjene želje. Ženske se ne zavedamo kakšno škodo si delamo kadar “se ljubimo” za ljubi mir v hiši ali kadar partner našo ljubezen dojema samo skozi spolnost. Nabiramo si male zamere, ki skoži čas postanejo velika bolečina in odpor do partnerja. Kadar ne čutite želje, objemite svojega partnerja in mu povejte, da ga imate rade in da mu ljubezen kažete na veliko drugih načinov, če je temu seveda zares tako. Delavnica se prične ob 10h do 12h in nato je 1,5h za kosilo. začnemo 13.30h in nato bomo skupaj do 16h z dvema kratkima pavzama vmes. Delavnica beeo intraktivna, vliko bomo delili in presegali naše meje in tabuje.

Cena za delavnico je zgolj 50€ na osebo. Cena za par 90€. Prijave do 4.4.2018 rezervacija mesta velja z plačilom kotizacije za delavnico. Število udeležencev omejeno, zato pohiti z prijavo na mail rozalija@la-vita.si ali 040 628080
Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, DŠ 43251463
račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091.

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Dežela okusov
Zavarovalna agencija za
Kadrovska Asistenca-stranski