Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
0°C
-3°C
ČE.
3°C
-1°C

Pojdite na Šmarno goro za pljučno hipertenzijo!

11440
Organizator: DRUŠTVO ZA PLJUČNO HIPERTENZIJO SLOVENIJE

Bliža se svetovni dan pljučne hipertenzije, katerega namen je ozaveščati javnost o tej redki bolezni in se osredotočiti na pomen zgodnjega odkrivanja bolezni, saj se tako izboljša kakovost življenja in pričakovana življenjska doba bolnikov. Društva po vsem svetu organizirajo različne športne dogodke, kjer se zdravi ljudje ukvarjajo s športi namesto bolnikov, ki tega več ne zmorejo. Tokrat bo slovensko društvo organiziralo že 5. leto zapored športni dogodek »Brez sape za pljučno hipertenzijo«. 

Letos se nismo odločili za organizacijo že skoraj tradicionalnega teka v Mostecu. Tokrat vas vabimo na pohod na Šmarno goro! Če želite tudi letos stati ob strani vseh bolnikov s pljučno hipertenzijo, se boste morali 12.5.2017 odpraviti na Šmarno, poiskati našo info-točko in opraviti nekaj zabavnih in kratkih zadolžitev, s katerimi bomo vašo podporo prikazali celotnemu svetu.

Mi že nestrpno čakamo. Kaj pa vi? Več informacij o samem dogodku bomo objavljali sproti na naši FB strani in FB strani dogodka: https://www.facebook.com/events/1951405835145682/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.