Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
10°C
-1°C
JUTRI
7°C
5°C

Kironska rana - arhetip zdravitelja

9946
Organizator: INSTITUT ZA PSIHOLOŠKO ASTROLOGIJO IN PSIHOANALIZO LJUBLJANA
Vstopnina: 39

Po javnem predavanju "Občutek zavrnitve in sprejemanje nepopolnosti" je prišla ideja, da bi izvedli praktično delavnico na to temo, in sicer bi raziskovali položaje Kirona v astroloških kartah udeležencev.

Torej, če vas zanima ozaveščanje in raziskovanje izvora vaše kironske rane - občutljiva točka v horoskopu in življenju, kjer se se srečujemo s krivicami, občutki zavrnitve, sramu in nepopolnosti, vas vabim, da se prijavite na delavnico, ki bo v soboto, 15. 7. 2017, med 9. in 14.30 uro na Miklošičevi 36, Ljubljana.

Položaj Kirona v astrologiji označuje našo rano pa tudi naše zdraviteljske sposobnosti, poznamo tri faze delovanja tega arhetipa: ranjenec, ranitelj in zdravitelj. Vneto kironsko rano lahko blažimo le z duhovnim zavedanjem in pomočjo drugim osebam. Celjenje pa se lahko začne šele ko se podamo na svojo "sončevo" pot.

Z več vidikov si bomo ogledali mitološko zgodbo o Kironu, predstavili posamezne položaje Kirona v znamenjih in hišah in se ustavili pri konkretnih primerih udeležencev. Raziskovanje bo potekalo v dinamiki skupine, sprejmemo max. 6 oseb.

Prijave do vključno četrtka 13. 7. 2017, prijavo in podatke za astrološko karto pošljite na alenka@ipal.si, ali 040 518 045. Naslednji datum delavnice je 15. 8. 2017.
Delavnico bo izvedla Alenka Malnar.

Astrološko predznanje ni potrebno, delali bomo predvsem praktično na ozaveščanju izvora bolečine. Lahko vam pred delavnico pošljem astrološko interpretacijo v angleščini, če vam bo tako lažje.

Kotizacija: 39,00 eur, po prijavi pošljemo predračun po elektronski pošti.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij