Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
32°C
18°C
SOB.
30°C
16°C

Jezikovna spletna univerza

Organizator: Združenje SUTŽO
Kontaktni podatki organiztorja: Alenka Gabrijela Ščuka; e-naslov: univerza3@siol.net, GSM: 031 395 518; vsak delovni dan med 9. in 12. uro..
Spletni dogodek

Se tujih jezikov lahko učimo na daljavo? Drži, da učenje tujih jezikov temelji na učenju spretnosti branja, pisanja, razumevanja, kulture. Tudi drži, da je učenje jezika najuspešnejše v skupini, kjer se člani srečujejo v živo ali virtualno. Učenje ni le usvajanje znanja in spretnosti, je tudi učenje o tem, kako dobro živeti skupaj.

Zdaj, ko stiki v živo niso mogoči, so mentorji na Univerzi za tretje življenjsko obdobje razvili programe in prilagojene metode za spletno interaktivno učenje angleščine, nemščine, francoščine, španščine, italijanščine in ruščine.

Vsa izobraževanja potekajo v virtualnem okolju preko aplikacije Zoom.

Prosta mesta so še tudi v nadaljevalnih jezikovnih skupinah na različnih stopnjah, zato vas vabimo, da se jim pridružite ter utrdite, osvežite in nadgradite svoje znanje katerega od navedenih jezikov.

Podrobnejše informacije in vpis v jezikovne skupine: Alenka Gabriela Ščuka, e-naslov: univerza3@siol.net, GSM: 031 395 518; vsak delovni dan med 9. in 12. uro.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi