Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
23°C
11°C
JUTRI
24°C
11°C

Jaz, multiorgazmična ženska? Kako pa ?

10614
Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.

Kar 70 % žensk ne doživlja orgazma ali pa ga igra.

Če le nekaj minut dnevno investirate vase, v svojo ženskost, žensko spolno energijo in zadovoljenost, osebno rast, nekaj naredite za več energije, veselja in radosti v življenju, se bo vaša investicija bogato obrestovala. Ste vedele kako pomembno je čutiti svojo vonj in maternico ter se z njima povezati? Kako to naredite se bomo naučile na delavnici začuti žensko v sebi.

Program je pripravljen za pripadnice ženskega spola, ki se dnevno soočate s številnimi aktivnostmi, obveznostmi in stresom. Na kožo je pisan damam, ljubimkam, študentkam, gospodinjam, aktivnim ženskam v službi ali poslu, v partnerstvu ali samskim, z ali brez otrok. Idealen je za ženske, ki želite storiti najprej nekaj zase in s tem tudi za svoje bližnje. Čas je, da se vrnete k sebi in zacvetite kot vrtnice v popolnem razcvetu ženskosti.

Seksualnost in seksualna energija sta zelo pomembno področje, saj to je v resnici življenjska energija, ki kreira nova življenja. Vzemi temo resno. Vse katere vas pokliče vabljene!

Ideja za moške: Delavnica je primerno darilo za vašo drago. Z delavnico bosta imela koristi oba. Dajte vama to darilo in kmalu boste imeli ob sebi prebujeno, strastno, ognjeno, ljubečo žensko polno življenjske energije.

Teme delavnic

Kaj bi morala vsaka ženska vedeti o sebi, ženski energiji, vrstah orgazma in ženskem izlivu, točki g, povečanju libida. Krepile bomo spolno energijo, izvajale dihalne vaje za dvig orgazma, taoistične tehnike, komunikacijo med partnerjema, odkrivale prepričanja in vzorce v povezavi s spolnostjo, zlorabe, kako do orgazma, faze v spolnosti, postavljanje osebnih mej, odkrivale žensko v sebi, tantra masažo in pomen, kako uporabiti seksualno energijo za večjo kreativnost in uspešnost.

Cilji delavnice

  • ·         razbijanje tabujev o spolnosti,
  • ·         duhovni pristop k spolnosti,
  • ·         dvig seksualne inteligence in ženske energije,
  • ·         poiskati moč v sebi, osebna rast,
  • ·         zažarite skozi spolnost na vseh področjih,
  • ·         trening postavljanja mej, odpiranje duhovnih darov, itd.

 

Imaš prepričanja v povezavi s spolnostjo, ki te ne podpirajo, niso tvoja, ter te blokirajo.Se tudi tebi dogaja, da nisi sproščena v intimnem odnosu z partnerjem in posledično celo ne doživiš orgazma. Je tvoja telesna samopodoba nizka. Si bila kdaj zlorabljena. Doživljaš le klitoralne orgazme. Se v odnosu z moškim samo-zlorabljaš. Nimaš veliko izkušen s področja spolnosti.

Si pripravljena se podati z nami na to pot?

 

O meni

Sem Rozalija Hartman in se že 16 let ukvarjam z razvojem na področju spolnosti ter osebno rastjo. Delila bom lastne izkušnje, kaj je pri meni delovalo, kaj še počnem za rast in razvoj in za to, da se še bolje čutim. Podelila bom vaje iz delavnic in šolanj, na katerih sem bila. Skratka, sem predvsem ženska, ki bo z vami delila svojo izkušnjo, zgodbo in znanja. Sem tudi ekonomistka, tržnica, coach, nlp mojstrica, tetahealing praktik, mavrična terapevtka, tantra maserka, dokončala sem šolo reikija, šolo klasične masaže in delavnice s področja osebne rasti, kriya tantre, delavnice za maternice, transceditalne meditacije, trebušnega plesa, Joge, argentinskega tanga, partnerskih odnosov, govorice telesa. Sem pa tudi mama, babica, ženska, ljubimka, prijateljica, učenka, predvsem pa raziskovalka spolnosti, prodaje, spolne energije in duhovnosti.

Termini in prijava

Če še kolebaš in ne veš, če je delavnica zate, se nam pridruži na uvodnem terminu 29. 1. 2018 ob 18h do 20h v Ljubljani na Rudniku, lokacijo javim glede na število prijav, kjer boš začutila, če se nam kasneje pridružiš tudi na ostalih šestih. Obvezne so prijave preko e-pošte: rozalija@la-vita.si

Na uvodni delavnici zaželeni le samoprispevki. Na sami uvodni delavnici boš dobila zase ogromno informacij, ter se lažje odločila za nadaljevanje. Vsa srečanja po uvodnem, katerih bo 6, si bodo sledila ob ponedeljkih od 5. 2. 2018 dalje, od 17.30 do 21.00.

Vrednost za 6 srečanj Akademije je 1060 €, ker pa si želim, da si lahko vsaka izmed vas privošči to delavnico in ker ste hkrati moja opora na poti, vam ponujam vseh 6 srečanj za zgolj 280 € z DDV, za študentke in dijakinje pa je cena 200 € z DDV. Možno je plačilo v dveh obrokih.  Prijava je veljavna s plačilom prvega dela kotizacije do 3. 2.2018. Če si v dvomih pokliči 040 628 080. Ker nekatere med tednom ne zmorete na delavnico zaradi turnusov, bodo termini tudi vsako drugo soboto od 3. 2. 2018  dalje. Prijavite se na izbrani termin čim prej, saj je število mest omejeno, ker se dela v manjših skupinicah. Več na https://la-vita.si/2017/10/26/delavnica-zacuti-zensko-v-sebi/
vprašanja pošljite preko kontaktnega obrazca ali tel. 040 628 080. Lokacija bo v Ljubljani, Brglezov štradon 5, Ljubljana, zemljevid z navodili pošljem na e-pošto ob prijavi.

Na delavnico pridite v udobnih oblačilih, prinesite podlogo za jogo, krilo, dekico, svinčnik, papir in dobro voljo ter odprt um.

Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, SI43251463
račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

ABC nepremičnine
Zavarovalna agencija za
Kadrovska Asistenca-stranski
Iksa Vizija