Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
14°C
2°C
JUTRI
4°C
-6°C

Iskanje svojega poslanstva

10731
Organizator: INSTITUT ZA PSIHOLOŠKO ASTROLOGIJO IN PSIHOANALIZO LJUBLJANA
Vstopnina: 46
Psihološkoastrološka delavnica v izvedbi Nadine Radesky.

"Sleherni človek se vsaj enkrat v življenju vpraša, kaj je njegovo poslanstvo. Zavedati se svojega poslanstva in ga tudi živeti prinaša velik pretok kreativne energije, s katero se lahko ne samo osvobodimo predhodne nezavedne ujetosti, temveč dobimo priložnost da iz sebe otresemo prah, ki nam preprečuje zasijati v svetlobi in pogum, da zaživimo sebe.


Na neki točki se ustavimo in si postavimo vprašanje: ''Kaj jaz delam tukaj? Kdo sem jaz v resnici? Me to, kar opravljam osrečuje? V globini svoje duše čutim, da mi nekaj manjka, občutek imam, da nisem povsem izpolnjen/-a. Bi me osrečilo, če bi se lotil/-a nečesa povsem drugega?"

Na delavnici se bomo dotaknili teme, kako začeti živeti svoje življenjsko poslanstvo. In predvsem, kaj poslanstvo je! V speče potenciale prisotnih udeležencev se bomo poglobili s pomočjo natalnih astroloških kart in skupaj osvetljevali načine, kako jih lahko vsak posameznik začne razvijati. Individualno delo na delavnici bo potekalo v dinamiki skupine. Vsakdo lahko aktivira v sebi točko izvora, ki pomaga preseči dosedanje vzorce in usmeri energijo v spremembe, ki jih želi naša duša, psihološka astrologija nam lahko pomaga pri tem. "

Na delavnici je prostora za do 12 oseb.

Časovni okvir: 6 šolskih ur plus pavze po dogovoru
Kotizacija: 39,00 eur za udeležence 7. Akademije / 46,00 eur za ostale

Prijave in informacije:
T: 040 518 045
E: info@ipal.si
Prijave sprejemamo do srede pred delavnico, napišite svoje podatke in pošljemo vam predračun za delavnico na vaš elektronski naslov.

O izvajalki:
Nadine Radesky je certificirana psihološka astrologinja Instituta IPAL, kot tudi predana raziskovalka sanj, duhovnosti in alkimističnih znanj. Svojo duhovno pot je začela leta 1993, ko se je srečala s svojim duhovnim učiteljem. Sledila so dolgoletna učenja krija joge, različne stopnje iniciacij v klasične tantrične sadhane. Med drugim je končala tudi študij na Agenciji Diada - Life Coaching and Clearing in je licensirana Gaia zdravilka v planetarnem sistemu Eternal Light. V zadnjih letih veliko predava in vodi različne delavnice za osebni razvoj. Že sedmo leto ima lastno prakso iz psihološke astrologije in analize sanj.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
MBA vhodna vrata in okna